[META]
 

E-Vital Gyógyszertár patika design

Vitalitás felsőfokon

 
 
 

Mindannyian ismerünk felsőkategóriás mobiltelefonokat, karórákat vagy lakásokat. De vajon létezik-e felsőkategóriás gyógyszertár? A válasz igen! Íme az E-Vital patika design.

Vitalitás felsőfokon
Nincs is annál motiválóbb, ha a tervező szabadjára engedheti fantáziáját és a megrendelő kívánsága nem más, mint a prémium végeredmény. Az E-Vital Gyógyszertár esetén olyan táptalajt kaptunk, melybe kreatív vetőmagjainkat szórtuk el és végül maga az elegancia kelt életre.
Kifinomult anyagok, letisztult vonalvezetés és elegáns formák - ez a prémium patika design.
“High-tech” tárákat álmodtunk meg: innovatív módon a monitorokat és a sorszám kijelzőket beépítettük a bútorba.
Vitalitás felsőfokon
Magasfényű anyagokat, tükörsima felületeket és letisztult formákat alkalmaztunk, így megalkotva a felsőkategóriás színvonalat. Külön izgalmas kihívás volt, hogy az officina teljes színvilágát a harmónia jegyében teremtsük meg. Lebegő hatású gondola bútorokat terveztünk, és létrehoztunk egy olyan körbejárható, légies officina teret, amelyben az ügyfél kellemes sétát tehet vásárlás közben.
Vitalitás felsőfokon
Érdekes műszaki megoldásként falba süllyeszthető, rejtett tanácsadó paravánt hoztunk létre, így növelve az officina méretét. Az elegáns térbe a természetet is becsempésztük a zöld növényfelületek alkalmazásával.
Az elegancia már a távolból ránk köszön, hála a kifinomult patika design-nak.
A külső portál is teljes újjászületésen ment keresztül. Nagyméretű üvegfelületek beépítésével optikailag maximalizáltuk a belső teret és kívülről már a távolból is megcsodálható az officinában létrejött magas minőségű patika design.
Vitalitás felsőfokon
Az E-Vital Gyógyszertár inspiráló kihívás volt és szó szerint nagy teret kaptunk elképzeléseink megvalósításához. A minőségi tervezés és professzionális kivitelezés végeredménye egy exkluzív patika design, prémium megrendelői igényekre szabva.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://www.facebook.com/evital.mom/
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Orange Cube iroda design
Kreatív központ a Marina Parton
 
ConnectTel franchise design
Okos világ