[META]
 

ConnectTel franchise design

Okos világ

 
 
 

Új startup lőtt fel az űrbe: megnyitottak a ConnectTel pulzáló egyéniségű üzletei. A mikro
franchise futurisztikus megjelenése bevásárlóközpont stand és üzlet design formában is
testet ölt – tegyünk egy sétát a Corvin és a Duna Plazában!

Okos világ
A ConnectTel lelkes garázscégből lett a személyre szabható kiegészítők piacának meghatározó szereplője. Együttműködésünk a Corvin Plaza bevásárlóközpont stand tervezésével keződött, ami
dinamikus imidzsével olyannyira a pláza fókuszpontjává vált,
hogy azonnal meredek növekedési pályára állította az okoskiegészítős brandet. Ezzel nekünk is sok feladatunk lett: üzletek sorának tervezése következett, felhasználva és továbbfejlesztve az első projekt eredményeit.
Okos világ
A Duna Plazaban található, 15 négyzetméteres helyiség alapterülete nem sokkal haladta meg a stand méreteit, ám utóbbi megoldásait most üzlet design nyelvre fordíthattuk le. A pult éles szögben tört, döntött kialakítása már ismerős lehet, ahogy annak fényes kék kerete is – a kijelzőt viszont felemeltük a felső falsarokba, ahogy egy nagyméretű feszített textil fali grafika is elhelyezésre kerülhetett a bejárat mellett.
Okos világ
A falakat mindenütt sínes panelekkel borítottuk, hogy praktikusan minél több termék kerülhessen ki – a konzolosan felhelyezett LED profilos világítással pedig a bőséges fényt is biztosítottuk számukra. A termékek sávja alatt praktikus tárolók és a standnál már bevált strapabíró munkapult, felettük egy dinamikus vonalvezetésű falfestés és a cég szlogenje kaptak helyet.
Okos világ
A következő üzletnek az előbbieknél is hatásosabb formát adtunk. A szabálytalan kialakítású, transzparens kékségű portál mögött döntött síkban befüggesztett világítótesteket terveztünk, amelyek rímelnek a pult formálására is. A padlóburkolati váltással mintha csak a portál megnyitása terülne el vízszintesen – a Corvin Plazaba ezennel igazi zászlóshajó üzlet design készült, kiegészítve a szomszédban található stand sportautókat idéző dinamikáját.
Okos világ
Az új ConnectTel franchise design merész hangvétele összetéveszthetetlen egyéniséggel emelkedik ki az okostelefonos üzletek piacán. A bátor vonalvezetésű, csúcstechnológiát idéző design kifejlesztésével a ConnectTel számára olyan átfogó márkaarculatot építettünk, amely formálásával előremutató és professzionális, laza személyiségével mégis emberközeli és szerethető tudott maradni.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
www.orangecube.hu/munkaink/eles-vonalak-1

További információk:
www.corvinplaza.hu/uzlet/263/connecttel?location=pult4
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
E-Vital Gyógyszertár patika design
Vitalitás felsőfokon
 
Információs pult design, Westend
Az információs pult design új hulláma