[META]
 

Információs pult design, Westend

Az információs pult design új hulláma

 
 
 

Teljes arculati felfrissülés és új infopult a Westendben! Bemutatjuk a tervpályázatra készült információs pult design koncepcióinkat, melyekkel igazi élménytérré emeltük a pláza központját.

Az információs pult design új hulláma
A Westend hazánk és Közép-Európa legnagyobb területű bevásárlóközpontja, 200 000 négyzetméteres teljes területével még az Arena Mall-t is megelőzi. A pláza belső tere csupa változatosság, akár egy önálló város: utcái, terei, körútjai más és más hangulattal fogadják a látogatókat.
Az információs pult design új hulláma
A bevásárlóközpont tavaly arculatot váltott: a logótól kezdve, az összes online és offline marketing anyaguk megjelenését felfrissítették, sőt, az „új hullám” része a belsőépítészeti megújulás is, melynek első eleme az új infopult design megtervezése.
Az információs pult design új hulláma
A portfóliónkhoz nagyon közel álló feladathoz lazán és szárnyaló kreativitással nyúltunk hozzá. Felszabadult gondolkodásunk célja végső soron az volt, hogy a standot mint műalkotást, építészeti léptékbe hozzuk,
hogy létrejöjjön egy képzőművészeti finomságú, letisztult plasztikaként megformált infopult design!
Az információs pult design új hulláma
Rengeteg ötletünk támadt, így koncepcióinkban készítettünk spirális, szinteket átölelő kígyót, égbe törő felkiáltójelet, elegánsan vitorlázó yacht-ot és végtelenül egymásba tekeredő Möbius-szalagot is. Információs pult terveink közös eleme a semleges fehér szín, a rengeteg digitális felület, illetve Pepper robot, aki az infopult digitális arca: a kis figura mesterséges intelligencia segítségével igazítja útba a vásárlókat, mondandóját pedig szórakoztató mozdulatokkal egészíti ki.
Az információs pult design új hulláma
Ezzel a pláza közepén létrehoztunk egy digitális és művészi játszóteret, ami kifejezi a bevásárlóközpont megújult hozzáállását, és ami a Westend-et mint márkát még feljebb pozícionálja. Bízunk benne, hogy hazánk legjelentősebb bevásárlóközpontjába hamarosan újhullámos infopult kerülhet!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.westend.hu/uzletek/informacios-pult
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
ConnectTel franchise design
Okos világ
 
Pandora üzlet design, Mammut
Az üzlet design ékkő