[META]

Pandora üzlet design, Mammut

Az üzlet design ékkő

A Pandora személyre szabható ékszereivel segít abban, hogy nők világszerte elmesélhessék életük egyedi történetét. A dán ékszermárka üzlet design megközelítése legalább ennyire karakteres: a Mammutban elkészült, shop in shop üzlet egyénisége azonnal kitűnik a bevásárlóközpont forgatagából.

Az üzlet design ékkő
A Pandora szerte a világban ismert kézzel megmunkált, stílusos és minőségi alapanyagokból készült ékszereiről, melyek megjelenése a vásárló ízlése szerint szabható személyre. Hasonló elvek mentén terveztük és építettük meg a Mammutban található üzlet design-t is, ahol reptereken megszokott, prémium megjelenést készítettünk,
amit az üzletek sorába való beilleszkedés helyett saját formavilággal és arányrendszerrel tettünk ragyogó színfolttá.
Az üzlet design ékkő
Az üzlet már helyzetéből adódóan is kitűnik a környezetéből, a bevásárlóközpont bejáratánál szabadon álló sziluettje messziről észrevehető. A plázák köztereire általában nyitott standok kerülnek, mi viszont reptérszerűen kompakt üzletet terveztünk, hogy eleget tegyünk a Pandora márkafilozófiája szerinti prémium pozícionálásnak. Az anyaghasználatot tűzvédelmi okok is befolyásolták: a  vásárlói főútvonalra kizárólag nem éghető anyagból készült, zárt egységet helyezhettünk – így a teljes üzlet design alapja egy egyedi acél rácsszerkezet, amit a helyszínen hegesztettünk össze a végső forma eléréséhez.
Az üzlet design ékkő
Ezt követően elhelyeztük az egyedileg tervezett, sávos homlokzatburkolatokat –  melyek plasztikus textúrájukkal növelik az üzlet design részletgazdagságát –, és bekerültek a helyükre a méretes, egyedileg ívelt üvegek, amivel a sarkok finoman lekerekedtek. Végül a helyükre igazítottuk a dániai központból érkezett, hófehér vitrineket, tárolószekrényeket és a kasszapultot is, a pergolaszerű mennyezetről pedig belógattuk a Pandora üzleteire jellemző világító gömböket.
Az üzlet design ékkő
A Mammutban ezzel olyan prémium üzlet design készült, aminek kompakt formálása harmonizál az ott árult ékszerekével, és ahol a vásárló úgy érezheti magát, mintha egy reptéri shop in shop környezetbe került volna. A kis ékszerdoboz az elegáns önkifejezés szigete - mi imádjuk.
Az üzlet design ékkő
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Információs pult design, Westend
Az információs pult design új hulláma
 
Tornai Pincészet fesztivál stand, Sziget Fesztivál
Vulkanikus fesztivál stand design