[META]
 

Orange Cube iroda design

Kreatív központ a Marina Parton

 
 
 

Alkotó csapatunk bázisa: az Orange Cube iroda ötleteléseink és tervezéseink színtere, egyedi értékű tudásunk otthona. Rövid bepillantás a Marina-parti design iroda mindennapjaiba.

Irodánk alapítása, 2008 óta található a XIII. kerületi Duna-parton, azonban az indulástól kezdve használt és szeretett lakásunkról tíz év elteltével el kellett ismernünk, hogy alaposan kinőttük. Új, tágasabb és világosabb helyre volt szükségünk,
amely képes prezentálni kreatív belsőépítész irodánk szakmai kompetenciáját, és teret tud adni jövőbeli gondolatainknak.
Kreatív központ a Marina Parton
Az újonnan kiválasztott, 70 négyzetméter alapterületű, 3 és fél méter belmagasságú térben benne volt a nagyvonalú iroda design és a további bővülés lehetősége is, így hamar a költözés mellett döntöttünk. Megindulhatott a tervezés ötletdömpingje – ami végül egy letisztult, teljes helyiséget átfogó iroda design koncepcióvá forrta ki magát.
Kreatív központ a Marina Parton
Tiszta képlet született: a tervező és kivitelező részlegek clean desktop asztalai az álmennyezet alatt átfordulva, hatalmas fehér szalagokként csatlakoznak egymásba, melyeket rejtett narancssárga LED világítással teszünk élettelivé. A szalagokat az egyedi formálású, yacht-szerű irodavezetői pult, és a neuronhálóként pulzáló, alkotóhelyként is működő tárgyaló egészítik ki. Az otthonosság kiemelt szempont, amit kényelmes narancs ülőgarnitúrával, természetes fa hatású betétekkel és sok növényzettel biztosítunk.
Kreatív központ a Marina Parton
Kivitelezőcsapatunk munkájának köszönhetjük, hogy ügyfeleink fogadása és terveink készítése immáron kellemes és inspiráló környezetben zajlik.
A megújult iroda design elkészültével csapatunk hangulata és hatékonysága is új szintre emelkedett.
Kreatív központ a Marina Parton
Folyamatos egyeztetések, tárgyalóban zajló kreatív megbeszélések és hangulatos folyóparti kávézások mentén, asztaltársaságaink egymást támogatva dolgoznak együtt a legjobb eredményért. Szeretünk ide bejárni, amihez gyalog, rollerrel, gördeszkával és biciklivel is adott minden lehetőség. Szuper alkotóműhelyt teremtettünk - egy barátságos designer közösség találkozóhelye a Duna partján!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.orangecube.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Alma Gyógyszertárak patika design
Központban az egészség
 
E-Vital Gyógyszertár patika design
Vitalitás felsőfokon