[META]
 

Alma Gyógyszertárak patika design

Központban az egészség

 
 
 

Vitalitás, frissesség és letisztult forma - akárcsak egy egészséges alma. Bemutatjuk az egészségcentrikus patika design legújabb képviselőjét, a Vizafogó Gyógyszertárat.

Központban az egészség
Csapatunk azt az izgalmas feladatot kapta, hogy egy olyan jövőbemutató és innovatív gyógyszertár kialakítást hozzon létre, amely
központjában az egészség és a szépség megőrzése áll.
Az Alma Gyógyszertárak hálózat tagjai közül, elsők között a budapesti Vizafogó Gyógyszertár esetén alkalmazhattuk az így létrejött egészségcentrikus patika design-t. A tervezés során fontos szempont volt, hogy az új kialakítás a gyógyszerészeti előírásoknak eleget tegyen és modern, szabadpolcos vásárlásra ösztönözzön. Arra is törekedtünk, hogy letisztult, minimalista formavilágot, illetve fénnyel teli, tágas és körbejárható tereket hozzunk létre.
Az innovatív officina kialakítás fényekkel, friss színekkel, természetes textúrákkal és tágas térérzettel hangsúlyozza az egészségtudatos koncepciót. Az eladótérben alkalmazott szabadpolcos kialakítás lehetővé teszi a termékekkel való közvetlen kapcsolatot és miközben a vevők gyógyszerre várakoznak szabadon böngészhetnek az officinában.
A fejlett termékkommunikáció és kategóriamenedzsment maximálisan kielégíti a vásárlók igényeit.
Központban az egészség
Az officinában modern LED világítási rendszert alkalmazva olyan fénnyel teli atmoszférát teremtettünk, amely nyugalmat sugároz, és jól esik ide visszatérni. A Megrendelő örömére az átépítés is ugyanilyen nyugalomban zajlott. A munkát por- és zajvédő fallal két ütemre bontva végeztük annak érdekében, hogy a patika zavartalanul működhessen a felújítás alatt.
A beltérben megvalósított atmoszférát a kültérre is kiterjesztettük. A nyolcvanas években épült, tipikus házgyári épület teljes újjászületésen ment keresztül. Friss megjelenésű, egyenes vonalakkal dolgoztunk és figyelemfelhívó design kapuzatot hoztunk létre a főbejárat előtt. A megújulás részeként a falak új festést kaptak. A világos felületek kiemelik a kommunikációs elemeket, melyek a legújabb arculati tervek szerint készültek.
Központban az egészség
Az Alma Gyógyszertárak számára olyan innovatív, egészségcentrikus patika design-t teremtettünk, amely új szintre emeli a vásárlói élményt. Tapasztalataink felhasználásával nem csupán egy patikát újítottunk fel, hanem egy olyan atmoszférát hoztunk létre, amelyben az előírásoknak való megfelelés és az impulzív tervezés kéz a kézben jár.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.almapatika.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
L’Occitane üzlet design
Provence-i hangulat a Váci utcában
 
Orange Cube iroda design
Kreatív központ a Marina Parton