[META]
 

L’Occitane üzlet design

Provence-i hangulat a Váci utcában

 
 
 

Napfényes dél-francia butik Budapest szívében: velünk újult meg a natúrkozmetikumokat forgalmazó L’Occitane Váci utcai zászlóshajó üzlete. Az eredmény rekordgyorsaságú átépítés és provence-i miliő a város legforgalmasabb környékén.

A L’Occitane legutóbbi felkérése nem kevesebbről szólt, mint hogy hozzuk el a provence-i életérzést Budapest legforgalmasabb sétálóutcájában megújuló üzlethelyiségükbe:
készüljön olyan üzlet design, ami visszaadja a mediterrán, napsütéses hangulatot, és ami bevonzza az egészségtudatos vásárlókat.
A design folyamat egyik első és legfontosabb részeként, teljesen újragondoltuk az üzlet homlokzati megjelenését. A cél a maximális beláthatóság volt: a megengedhető legnagyobb üvegajtókat, illetve egyedi üvegpaneleket használtuk fel, létrehozva egy szinte teljesen transzparens homlokzatot. 
Provence-i hangulat a Váci utcában
Belépve, nyári napsütést idéző színek és a nagyméretű világítóelemekből érkező fényár fogadnak. A természetes összhatást a teljes üzlet generál felújításával és design bútorok elhelyezésével értük el: a meleg színvilág és a márka arculati előírásai szerint készült, homokszín acél-fa üzletberendezés szinte egy dél-francia kisvárosba repítik a látogatót.
Provence-i hangulat a Váci utcában
A végeredmény magáért beszél: az üzlet a Váci utca forgatagában is messziről kitűnik, az impulzív üzlet design pedig a megnyitás napjától kezdve vonzza az olyan igényes vásárlókat, akik egy kis vizuális felüdülésre és természetes kozmetikumokra vágynak.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információ:
httpss://hu.loccitane.com
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Pingvin Patika, Szarvas
Patika design nagy léptékben
 
Alma Gyógyszertárak patika design
Központban az egészség