[META]
 

Pingvin Patika, Szarvas

Patika design nagy léptékben

 
 
 

Megújult épület, modern gyógyszertár. Eddigi egyik legnagyobb léptékű munkánk a szarvasi Pingvin Patika tervezése és kivitelezése.

Patika design nagy léptékben
A Pingvin Patikák a szarvasi projekttel nagy előrelépésre készült: tágasabb helyre költöznek át, amihez egy sok lehetőséget tartogató épületet szemeltek ki. Lehet, hogy ide kevesen álmodták volna bele a legmodernebb gyógyszertár kialakítást, mégis így született az eddigi egyik legnagyobb Orange Cube patika design projekt.
Patika design nagy léptékben
Feladatunk teljeskörű külső-belső tervezés, tervezői művezetés és az officina kivitelezése volt, melynek eredményeként a volt szórakozóhelyből egy XXI. századi gyógyszertár készülhetett.
A funkcióváltáshoz az épület teljes felújítására volt szükség, kívül-belül.
Patika design nagy léptékben
Már az első állapotfelméréskor körvonalazódott bennünk a terv: friss, nyitott homlokzatok és tágas officina, a gyógyszertárlánc designját követve. Az alapterület mérete megengedte, hogy épületen belül, külön üzlettérben egy reformházzal is bővíthessük a szolgáltatások körét.
Patika design nagy léptékben
A rengeteg bontási munka borítékolható volt. Kívül eltávolítottuk a viseltes fa homlokzatburkolatot és néhány álpillért, belül pedig számos válaszfalat, egy vasbeton lépcsőt és a hozzá kapcsolódó galériát. Így helyet adtunk az új fémportál nagy üvegfelületeinek és az új sarokbejáratnak, ami egy átlátható officinába vezet.
Patika design nagy léptékben
Belül CNC mart, fújt-festett felületű tárapultokat, hosszú és rövid gondolákat, szabadpolcokat, illetve dermokozmetikum részleget helyeztünk el, utóbbihoz gyorskasszát telepítettünk. Az egybefüggő tereket befüggesztett álmennyezeti elemekkel, egyedi műbőr kanapékkal és fali kommunikációs elemekkel gazdagítottuk, a tájékozódást messziről is jól olvasható kategória feliratokkal segítettük.
Patika design nagy léptékben
Az eredmény a legfrissebb patika design elvek szerint készült gyógyszertár, aminek létrejöttét az átfogó, minőségi felújítással alapoztuk meg. A összetett projekt tehát szépen zárult, Szarvas városa pedig egy minőségi szolgáltatást nyújtó egészségházzal gazdagodott.

További képek:
www.orangecube.hu/munkaink
www.facebook.com/orangecube.kft

További információk:
www.pingvinpatika.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Set-Comp óra üzlet design
Az óraspecialisták
 
L’Occitane üzlet design
Provence-i hangulat a Váci utcában