[META]
 

Set-Comp óra üzlet design

Az óraspecialisták

 
 
 

Egy szakértő hely, ahol évtizedek óta dolgoznak óramű pontossággal. A minőségi szolgáltatásnak most megadtuk a megérdemelt keretet: design óra üzlet a Ferenc körúton!

Az óraspecialisták
A Set-Compnál magas szintű szakmai hozzáállást képviselnek; forgalmazott termékeik és javítási szolgáltatásaik színvonalát a több évtizedes tapasztalat, valamint a minőségi gyári alkatrészek mellett a javítások során használt svájci gépek garantálják.
 Ideje volt, hogy az üzlet design is tükrözze szakértelmüket - itt jöttünk mi a képbe.
Az óraspecialisták
A tervünk az volt, hogy a kis alapterületből egy nagyvonalú koncepcióval hozzuk ki a legtöbbet: a hangsúlyos álmennyezeti ugrás és a pult-polc kapcsolat egyetlen elegáns gesztus, ami aszimmetriájával vezeti a tekintetet és rendezi a teret. A lendületes vonalvezetés egyúttal mélységet és húzást ad az üzlet terének. 
Az óraspecialisták
Az órák kihelyezésével a szabadpolcos elrendezést idéztük, nem elfeledkezve a biztonságról: egyedi fejlesztésű, teherbíró hifi pántjaink nagyméretű üvegajtókat tartanak. Az alul és felül csatlakozó pántokkal nincs szükség a polcok közti korpuszokra, amivel a polckép egybefüggővé és átláthatóvá válik, teli jól menedzselhető márka displayekkel.
Az óraspecialisták
Az eredmény egy szakértő hely, ahol a legújabb üzlet design elveket érvényesíthettük. Ezzel a Set-Comp a szolgáltatásához illően magas színvonalú megjelenést kapott, ami a törzsvásárlóik mellett az újonnan jövőket is bevonzza.

További képek:

www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:

www.setcomp.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Valentina üzlet design, Váci út
Cipőt a Valentinából
 
Pingvin Patika, Szarvas
Patika design nagy léptékben