[META]
 

Fehérvár Gyógyszertár patika design

Patika design a jövőből

 
 
 

A patikák megújítása csapatunk egyik fontos küldetése, ezért különösen örültünk, amikor Budapest egyik legnagyobb forgalmú gyógyszertára keresett meg minket. Íme a Fehérvár Gyógyszertár patika design receptje!

Patika design a jövőből
A témában szerzett sokéves tapasztalatunk szerint a patika design hazánkban egy külön műfajjá nőtte ki magát, melyet mi nagy örömmel és előremutató ötleteinkkel igyekszünk gazdagítani. Legújabb munkánk Újbuda kellős közepén, a Szent Kristóf Szakrendelő földszintjén megvalósult Fehérvár Gyógyszertár teljes felújítása.
Patika design a jövőből
 Első dolgunk az egészségközpontú koncepcióváltás volt: a friss színek, könnyed formák és a rengeteg fény elhelyezésével feledtettük a múlt századi légkört, a termékek officinába helyezésével pedig egy egészségtudatos, impulzív vásárlásra ösztönző patika designt hoztunk létre. Eközben előtérbe helyeztük az íves formákat és a természetes anyagokat, ezzel is természetközelibb üzletbelsőt alkotva.
Patika design a jövőből
A formálás részeként megalkottuk a kategóriamenedzsment új rendszerét is, ahol nagyméretű világító fejlap grafikák, üveg vitrinek fényárjába helyezett polcok és digitális kijelzők kompozíciója hangsúlyozza a szépség és egészség üzenetét. Ennek eredménye az itt kapható gyógyszerek és egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek
professzionális marketingje, aminek megléte a XXI. századi patika design egyik legfontosabb ismérve.
Patika design a jövőből
A beépített technológia színvonalával is szintet ugrottunk, ami többek közt az automata gyógyszertári kiadó robot beépítésében testesült meg: a hatalmas gép a háttérben önmaga raktározza, válogatja és expediálja a kért termékeket, súlya miatt pedig még a patika alatti födémet is ki kellett könnyítenünk. Emellett a gyógyszerészeket interaktív érintőképernyők segítik a termékbemutatásban, így a gyógyulni vágyók kiemelt figyelemben, gördülékeny és magas minőségű kiszolgálásban részesülhetnek.
Patika design a jövőből
Összességében elmondhatjuk, hogy a legújabb igényeket felülteljesítő, minden elemében előremutató patika designt sikerült létrehoznunk, amely a már több, mint húsz éve üzemelő Fehérvár Gyógyszertár méltó megújulását és jól érzékelhető forgalomnövekedését eredményezte. Ezzel újabb patika missziónk érte el célját, a folytatás pedig hamarosan következik!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu/munkaink

További info:
www.fehervarbudapest.novodata.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Az időkapu
Óra.hu üzlet design
 
Csíksomlyó utca lakás design
Öt hét, egy otthon