[META]
 

Csíksomlyó utca lakás design

Öt hét, egy otthon

 
 
 

Középszerű lakásból modern otthon – mégpedig igen tempósan! Megmutatjuk, mire képes csapatunk, ha az ügyfél egy örömmel együttműködő család.

Öt hét, egy otthon
Amikor először léptünk be az átalakításra váró káposztásmegyeri lakás ajtaján, izgalmas egyveleg fogadott minket: nagy alapterület, de feldarabolt, koncepció nélküli terek sora, rikító falszínekkel és eklektikus bútorzattal fűszerezve. Meg is volt a kihívás: 
rakjunk rendet mihamarabb!
Öt hét, egy otthon
Víziónk egy olyan otthon kialakítása lett, ahol a rendelkezésre álló alapterület fellélegezhet, ezzel teret adva egy átfogó belsőépítészeti koncepciónak. Az újkialakítás legyen letisztult és minimalista, felületei sugározzanak nyugalmat és egyensúlyt.
Hogy ezt elérjük, skandináv, provanszi és mediterrán jellegű megoldásokból szemezgettünk, a konyhát és a nappalit pedig egybenyitottuk. A konyha egyedi konyhabútora csapatunk asztalos részlegének munkája, amit a megmaradó tartófalat és az elszívó rendszerét is befoglaló egyedi gipszkarton szerkezettel kereteztünk.
Öt hét, egy otthon
Az alapos tervezésnek hála, a kivitelezés is gördülékenyen sikerült, így a család öt héten belül elfoglalhatta megújult lakóhelyét. A látványtervek megvalósulása közös élményünk: lakásból otthon született!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Fehérvár Gyógyszertár patika design
Patika design a jövőből
 
Valentina üzlet design, Váci út
Cipőt a Valentinából