[META]
 

Az időkapu

Óra.hu üzlet design

 
 
 

Tér, mint prémium környezet, és idő, mint elvonatkoztatott negyedik dimenzió. Az Óra.hu-nak készült formabontó üzletünkkel kaput nyitottunk az üzlet design legexkluzívabb értékeinek világába!

Óra.hu üzlet design
Egy óra lehet az időmérés eszköze, de lehet egy innovatív divatkiegészítő is, híven tükrözve, kiemelve viselője egyéniségét, kidomborítva személyiségének pozitív vonásait. Utóbbi karaktert fogtuk meg az Óra.hu legújabb üzletével, ahol az óráknak mint termékeknek a legtrendibb eleganciával adtunk impulzív környezetet.
Óra.hu üzlet design
Az új üzlet designban teret nyitunk az időnek - az „óraboltok” megoldásaihoz képest teljesen szokatlan módon, itt minden egyes terméknek megjelenik az egyénisége, üzenete, és minden óra kiemelten érvényesülhet. A vásárlótérben több márka jelenik meg egyszerre,
a zsúfoltságot mégis finoman cikázó formákra, légies vitrinekre és fényárra cseréltük.
Óra.hu üzlet design
Az egész üzletből egy elegánsan elrendezett kirakatot készítettünk - a hagyományosan vett kirakatba mindössze két hatalmas, 70” képátmérőjű kijelzőt építettünk, minden mást a vásárlóteret határoló, kifelé megnyíló falakon helyeztünk el. Az eleganciát prémium anyaghasználattal és a kötelező elemek elrejtésével fokoztuk: az ajtókat és a tárolóelemeket egytől egyig push-open nyitásmóddal láttuk el, míg a kirakat vonalába egyedileg tervezett, tört vonalú portálrácsot helyeztünk.
Óra.hu üzlet design
Így teret nyithattunk egy újfajta kommunikációnak, ahol termék és vendég végre közelebb kerülhettek egymáshoz, a vásárlói élmény pedig a végletekig fokozódott. Ezzel létrejöhetett egy jólétet sugalló, mégis óraszerűen precíz multibrand üzlet, mely exkluzív megoldásaival új mércét állít a hazai óraüzletek designjában.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu/munkaink

További info:
www.ora.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Solaris bevásárlóközpont stand
A napszemüvegdivat szakértői
 
Fehérvár Gyógyszertár patika design
Patika design a jövőből