[META]
 

Solaris bevásárlóközpont stand

A napszemüvegdivat szakértői

 
 
 

Egy csupa fény márka, friss trendek és exkluzív design találkozóhelye: a Solaris immáron a napszemüvegdivat meghatározó szereplője. Öntsük most mindezt az elérhető legminőségibb pop-up üzlet designba!

A napszemüvegdivat szakértői
A Solarissal 2016-ig a magyar optikai piacot vezető Vision Express Hungary üzleteinek napszemüveg szekciójában találkozhattunk, de a márka olyan tempóban fejlődött, hogy idővel kibújhatott az oltalmat jelentő szárnyak alól. Ezzel eljött az önálló megjelenés ideje, ami egy egész sor prémium pop-up üzletben öltött testet! De mi is az a pop-up store? Képzeljük el, hogy ötvözzük egy bevásárlóközpont stand és egy üzlet pozitív tulajdonságait: az eredmény gyorsan és többféleképpen összeállítható, könnyed megjelenésű, miközben exkluzív anyagaival és fényeivel mobil kirakatként működik, ellenállhatatlan vonzerővel csábítva a vásárlókat.
Egy elképesztően sokoldalú marketing fegyver – pontosan ez az, amire a Solarisnak szüksége volt.
A napszemüvegdivat szakértői
Ebben a kompakt üzlet designban minden elem kommunikációs szereppel bír. Legfelül filigrán logók, a „frízen“ a mottók, majd pedig a fényárban úszó, forgatható termék displayek kaptak helyet, melyek így több oldalról is elérhetőek. Mindezt üveggel és magasfényű burkolatokkal kereteztük; az összhatás kívülről stand, belépve pedig üzlet!
A napszemüvegdivat szakértői
Az eredmény végül az eredetinél jóval magasabb szintű megjelenés lett, amit széleskörű nemzetközi siker is bizonyít – a Solaris pop-up design a budai Allee-n kívül Pozsonyban és Prágában is helytáll. Ezzel egy shop in shop jellegű arculatból önálló márka született, a sikeres kampány pedig jövőre újabb állomásokon folytatódhat!

További képek:

www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu/munkaink

További info:
httpss://visionexpress.hu/napszemuvegek/
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Quick Hair üzlet design, Nagykörút
Mindennapok a körúton
 
Az időkapu
Óra.hu üzlet design