[META]

Mestermű minden egyes falatban

CORTESI KÁVÉZÓ DESIGN

Egy olasz teraszon forró espresso-t iszunk és mellé ropogós péksüteményt majszolunk, ugye milyen jól hangzik? Az élményért repülőre ülhetünk vagy akár itthon is átélhetjük azt, mert a Cortesi kávézó design megadja nekünk a hangulatot.

 CORTESI KÁVÉZÓ DESIGN
Kiszakadni a hétköznapok megszokott menetéből sokféleképpen lehet. A testi-lelki feltöltődés egyik legkellemesebb formája mégis az, amikor saját gondolatainkban nyugodtan elmerülve egy frissítő cappuccino-t kortyolgatunk és közben, egy negyedóra erejéig megfeledkezünk a körülöttünk lévő világról.
A kávézó design megteremti az idilli atmoszférát és egy olasz macskaköves térre   varázsol minket.
A Cortesi kávézó és pékségben ülve érezzük az összhangot a hagyomány, modern szemlélet és a minőség között.
CORTESI KÁVÉZÓ DESIGN
A kávézó design megalkotása során fontosnak tartottuk, hogy a fiatalos frissesség és a tiszta elegancia összhangban érvényesüljenek. Letisztult formavilágot terveztünk, ahol az alap geometriai formák csatlakoznak egymáshoz, íves vonalvezetéssel finomítva. A prémium minőség a kidolgozott részletekben rejlik. Lamellás burkolatok, harmonikus pasztellszínek és természetes anyaghasználat.
CORTESI KÁVÉZÓ DESIGN
A Cortesi standot már meglévő oszlopok által körül határolt térbe kellett beterveznünk. A feladat izgalmas volt és a tervezést sikerrel zártuk, mert a kávézó harmóniát alkot a helyszíni adottságokkal. Akár azt is érezhetjük, hogy az épületet tervezték a Cortesi   köré. A stand tetején egy „lebegő” hatású frízt is terveztünk, amely statikai kihívást is jelentett, melyet eredményesen teljesítettünk.
A különleges hangulat mellé alaposan megtervezett konyhatechnológia társul a kávézó design által.
A Cortesi széles termékskálát nyújt. Ihatunk egy csésze kávét, beleharaphatunk egy ropogós szendvicsbe vagy egy fagylalttal is frissíthetjük magunkat.   Az ételek, italok zökkenőmentes előkészítése   és kiszolgálása érdekében alaposan megterveztük a megfelelő konyhatechnológiát.
CORTESI KÁVÉZÓ DESIGN
A hagyományos értékrend és a prémium minőség egy helyen találkozik. Olasz nyári hangulatban válhatunk   eggyé gondolatainkkal egy csésze kávé és egy finom péksüti mellett a Cortesi-ben a kávézó design által.

További képek és információk:
https://www.cortesi.hu/
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Auchan Budaörs – Szépségápolás univerzum
HIPERMARKET DESIGN
 
BÁV ART aukciósház és galéria design
ANTIK ÉS MODERN