[META]

BÁV ART aukciósház és galéria design

ANTIK ÉS MODERN

Egy nemzetközi aukción izgatottan várjuk a pillanatot, hogy nyertes licitünkkel megszerezhessük álmaink műtárgyát. Hazánkban is van lehetőség átélni ezt a felemelő élményt, ugyanis a BÁV ART aukciósház és galéria design kortárs köntösben hozza el számunkra a klasszikus értékeket.

 
Az egyedülálló műtárgyakat és ékszereket megilleti, hogy maximális figyelem irányuljon rájuk. Az őket körülvevő belsőépítészet minden részletével arra törekszik, hogy ezt maradéktalanul biztosítsa.
A BÁV ART design egy szépművészeti múzeumot tár elénk, modern előadásmódban.
A bútorok azzal a céllal születtek, hogy a kiállított értékeket a tenyerükön hordozzák. Az egyszerű formák, a letisztult vonalvezetés és a visszafogott design hozzájárul ahhoz, hogy a bemutatott műtárgyak a középpontba kerüljenek.
ANTIK ÉS MODERN
A szabadonálló vitrinek falai és polcai kizárólag üvegből készültek, látható tartókeretek nélkül és a világítás is rejtett módon lett kialakítva. Ezek által a kiállítási darabok a levegőben lebegnek és a figyelem csakis rájuk terelődik.
ANTIK ÉS MODERN
Az ékszerbemutató teremben egy külön világban érezhetjük magunkat. Kivételes bútordarab a helyiség középpontjában álló asztal. Természetes fából készült, üveg fedlappal és fiókfrontokkal. Amellett, hogy a design nagy szerepet kapott a megvalósítás során, statikai kihívásokat is teljesítenünk kellett. A karcsú és könnyed bútor stabilitását azzal biztosítottuk, hogy a súlypontot a megfelelő helyre összpontosítottuk.
ANTIK ÉS MODERN
Kifinomult belsőépítészet és funkcionalitás összhangja. Ez a BÁV ART design.
A belsőépítészeti terveket az A1 Építésziroda készítette. A kiviteli, gyártmány és megvalósíthatósági tervek elkészítése során szorosan együtt dolgoztunk velük és az ő koncepciójukat keltettük életre. Háromdimenziós modelleket készítettünk annak érdekében, hogy a gyártásunk és kivitelezésünk zökkenőmentesen történjen és a megrendelő igényeit maximálisan kielégítsük.
ANTIK ÉS MODERN
Luxus, de egyúttal elérhető. Klasszikus, de egyszerre kortárs. Kiállítás és kereskedés egy helyen. A BÁV ART aukciósház és galéria design mindezt egyszerre nyújtja számunkra. Antik és modern tökéletes összhangja.

További képek és információk:
https://bav-art.hu/
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Mestermű minden egyes falatban
CORTESI KÁVÉZÓ DESIGN
 
NAGYVÁROSI DINAMIZMUS
SORS BONA PATIKA DESIGN