[META]

NAGYVÁROSI DINAMIZMUS

SORS BONA PATIKA DESIGN

A IX. kerületben sétálva egy izgalmas homlokzatú épülettel találkozhatunk, mely az építészeti kreativitást tükrözi. A különleges külső megjelenés a beltérben teljesedik ki. Impulzív építészet és lendületes interior design játékos együttműködése. Ez a Sors Bona patika design.

 SORS BONA PATIKA DESIGN
A Drégely és Mester utca sarkán egy csipet New York tárul elénk. A „Nagy Alma” egyik ikonikus épületének, a Flatiron Building-nek a jellegzetes építészeti formái jelennek meg előttünk. A nemrég felújított homlokzaton ízlésesen működnek együtt a letisztult és meghatározó építőanyagok. Az anyaghasználat egyensúlya a gyógyszertár terében folytatódik.
Az épület építészeti jegyeit a belsőépítészetben teljesíti ki a Sors Bona patika design.
Az épület formavilágát jellemző íves vonalvezetés és a játékosság visszaköszön a gyógyszertár belső terében. A patikába belépve egy nemzetközi szintű, egyedi design hangulata vesz körül minket.
SORS BONA PATIKA DESIGN
A bútorokat a könnyedség és légiesség jellemzi. Lebegő hatású vitrineket és üvegpolcokat terveztünk és valósítottunk meg. Mindez nagyban hozzájárult a patika design frissességéhez és modern megjelenéséhez.
SORS BONA PATIKA DESIGN
A koncepció szempontjából meghatározó szerepet kapott a lamellás elemek használata. A falakat körbe ölelő és a mennyezetre átfutó burkolati rendszer dinamizmust kölcsönöz a térnek. A lamellák a bútorokon is megjelennek, így kiteljesítve az összhangot. A lamellás burkolatok nagy tömegűek, így motiváló kihívás volt, hogy a tartószerkezetet statikai szempontokból is megfelelően előkészítsük.
Nemzetközi arculat. A részletek kifinomult együttműködése a Sors Bona patika design által.
Inspiráló volt, hogy a tervezés során szabad kezet kaptunk és az elképzeléseinket határok nélkül valósíthattuk meg. Az ügyfél nyitottsága lehetőséget adott arra, hogy kompromisszum mentesen öltsön testet ez a design.
SORS BONA PATIKA DESIGN
Építészeti koncepció és belsőépítészet izgalmas párbeszéde. Az épület lendülete az utcáról bekísér minket a patikába, ahol az áramlás zavartalanul folytatódik. A Sors Bona patika design az összhang képviselője.
 
További képek:

www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
BÁV ART aukciósház és galéria design
ANTIK ÉS MODERN
 
PÓLUS GYÓGYSZERTÁR DESIGN
TÉR ÉS FÉNY JÁTÉKA