[META]

A Bortársaság nagyvárosi borospincéje

BORÜZLET DESIGN

Egy jó bort ízlésesen kortyolgatva úgy érezzük, hogy egy kis időre eggyé válunk a természettel. Látjuk magunk előtt a szőlőtőkéket, a jó hangulatú szüretet, a hordóba töltést és a poharunkba „lopózást”. A Bortársaság üzlet design nagyvárosi környezetben hozza el a borospincék hangulatát, ahol fesztelenül válogathatunk az italok között.

 
Jó bor vásárlásakor egy döntést is hozunk. Megismerünk egy új borvidéket vagy épp kiállunk az eddigi favorit mellett, kísérletezünk új típusok megismerésével vagy baráti összejöveteleknél több ízlésvilágnak is szeretnénk eleget tenni. A Bortársaság kereskedéseibe nyugodtan sétálhatunk be, mert
a borüzlet design  segít ízlésünk kielégítésében és abban, hogy a hangulatunkhoz leginkább passzoló italra rátaláljunk.
A polcokon borvidékek szerint csoportosítva sorakoznak a termékek, azon belül is minőség szerint kategorizálva. Gondolák tetején találkozhatunk a kiemelt és akciós árukkal, a kasszapult mögött pedig a röviditalok is helyet kaptak. A termékskála széles és minőségi.
BORÜZLET DESIGN
A Bortársaság különlegessége, hogy a prémium borokat egy hűtő-trezorban pihentetik és vásárláskor a tökéletes hőmérsékletű italt vehetjük kezünkbe, melyet hazaérve azonnal bonthatunk és kortyolhatjuk azt vacsoránk mellé.   A kiemelt minőségű termékeket egyedi tervezésű márkadisplay-ek  prezentálják, „Shop in Shop” koncepció szerint.
BORÜZLET DESIGN
A Bortársaság belsőépítészetét a nagyvárosias természetesség jellemzi. A nyers beton falakat, a natúr MDF burkolatokat és a bútorok faelemeit látva érezzük, hogy
a beépített anyagokat önmaguk őszinteségével tárja elénk a borüzlet design.
A bútorok minimalista kialakítása azt szolgálja, hogy a borok és italok előtérbe kerüljenek és az ízlésünknek megfelelően választhassunk. A gondosan megtervezett tér- és termékvilágítás pedig biztosítja, hogy minden részlet megkapja a neki járó figyelmet.
BORÜZLET DESIGN
Nagyvárosi környezetben, mégis a modern természet ölelésében válogathatunk a prémium borvidékek termései közül. A letisztult elegancia és a borospince élmény összhangját a borüzlet design sikerrel ötvözi.

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://www.bortarsasag.hu/hu 
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Esztétika a szájnak és léleknek
MINDENTMENT FOGÁSZAT DESIGN
 
Auchan Budaörs – Szépségápolás univerzum
HIPERMARKET DESIGN