[META]

Esztétika a szájnak és léleknek

MINDENTMENT FOGÁSZAT DESIGN

Kényelem, természetközeliség, impulzív belsőépítészet és professzionális fogászati kezelés. Egymástól távolinak tűnő dolgok, mégis van hely, ahol ezt mind egyszerre megkapod. Ez a MINDENTMENT fogászat design.

 MINDENTMENT FOGÁSZAT DESIGN
Csapatunk számára különösen inspiráló volt olyan projekten dolgozni, amikor az „out of the box” kifejezés igazi értelmet nyer. Hálás feladat olyan világot megálmodni és létrehozni, mely komplexitása kimozdít a megszokott alkotási folyamatokból. A fogászat világát olyan különleges légkörrel vettük körül, mely az egészségtudatos felfogás mellett azt hirdeti, hogy
ide betérve nemcsak a test képes frissülni, hanem a lélek is töltődik oldódik.
A fogászatba lépve egy reprezentatív recepciós tér tárul elénk. A rejtett LED világítással ellátott design álmennyezet egy olyan absztrakt festmény hatását kelti, melyre rögtön licitálni szeretnénk. Ezt a minimalista impulzust hamar egyensúlyozza a betonmegjelenésű fal, melyet friss izlandi zuzmó ölel körbe. Két nagyon különböző anyag, harmóniában egymással.
MINDENTMENT FOGÁSZAT DESIGN
A váróteremben ülve ügyfélként azt érezzük, hogy egy „boutique hotel” előcsarnokában vagyunk és a kényeztető, luxus-kozmetikai kezelésünkre jöttünk. A mennyezet peremein és folyosók falain futó LED-csíkok dinamizmusa pedig felfrissíti és játékossá teszi a tereket. 
MINDENTMENT FOGÁSZAT DESIGN
Az egyedülálló fogászat design mellé magasszintű technológia párosul. A kezelőhelyiségekben „high-tech” hangulat uralkodik. A legmodernebb székekben ülve az ügyfél biztos lehet benne, hogy a kezelés során a legnívósabb berendezések és eszközök segítségével őrízheti meg fogainak egészségét.
A MINDENTMENT fogászat design egyszerre innovatív és művészi.
MINDENTMENT FOGÁSZAT DESIGN
Felemelő érzés volt formába önteni az ügyfél elképzeléseit és látni, hogy napról-napra megvalósul mindaz, amit a tervlapokra álmodtunk korábban. A magas szintű tervezés és kivitelezés mellett a rugalmas együttműködés és hatékony kommunikáció vitte előre a projektet.

Kényeztető környezet és csúcstechnológia egy helyen, ahol a központban fogaink egészsége áll.

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://www.mindentment.hu/fogaszat/
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Gyöngy Patika design
Jövő a kagylóhéjban
 
A Bortársaság nagyvárosi borospincéje
BORÜZLET DESIGN