[META]
 

OPPO kiállítási stand

AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI

 
 
 

Ízületvédelem mérnöki precizitással - az Oppo Medical nem éppen mindennapi küldetése. No de hogyan lett ebből stand? Kukkantsunk be a düsseldorfi MEDICA kiállításra, ott kiderül!

AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI
Bandázsok, szorítók, sőt gyakorlatilag minden, amit csak egy ízület kívánhat – érezhetően a legkisebb részletekig megtervezett termékek minőségi választéka. Az OPPO Medical ezt érzékeny minimalizmussal szereti bemutatni: itt jöttünk mi a képbe!
AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI
Tökéletességre való törekvésüket nem mással, mint a részletek kifogástalan kidolgozásával fejeztük ki. Akárcsak az OPPO termékei, mi is
a finom formálásra, minőségi felületekre, és rendkívül precíz illesztésekre koncentráltunk.
AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI
Persze nem lennénk önmagunk, ha ezt nem fűszereztük volna valami extrémmel: a feszített textil borítású világítófelületek közül a kisebbik 4,5 méter, a nagyobbik 6,5 méter magas volt, a kényes anyagokat viszont így is hibátlanul tettük a helyükre. Előttük termékeket sorakoztattunk minimalista rendben, mögöttük pedig egy rejtett tárgyalórészt helyeztünk el.
AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI
Az impulzív stand dizájnt tehát még egy jó adag precizitással is megspékeltük, így senkinek sem lehetett kétsége, hogy az OPPO-nál kizárólag prémium minőséggel találkozhat. Hiába, a finom bánásmód nemcsak az ízületeknek, de a standoknak is jár!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.oppomedical.com
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
ISAMURAI üzlet design
ALMA ORANGE CUBE MÓDRA
 
Allee információs pult
AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉN