[META]
 

Allee információs pult

AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉN

 
 
 

Az Allee-ban bizony odafigyelnek az összhangra, ezzel legújabb információs pultjuk is remek hangsúlyt kapott. Lássuk az eredményt!

AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉN
Az információs pult a bevásárlóközpont egyik legfontosabb kommunikációs felülete: amellett, hogy kifejezi a bevásárlóközpont szellemiségét, formálásával rengeteget elmond az üzletház vásárlókhoz való hozzáállásáról is. Ezen a területen az Allee igencsak élen jár - aminek eredménye egy merész infopult design!
AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉN
A helyszín nem volt egyszerű, az oszloppal is tagolt, döntött korláttal határolt térbővület igazi kihívás volt. A stand kifelé döntött, plasztikus pultpalástja ezt a bonyolult helyet öleli körbe, szervesen csatlakozva a már meglévő tér karakteréhez.
AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉN
Az ergonómiai szempontok szerint kialakított belsőt kívülről prémium corian borítással és hátoldalán festett üveggel határoltuk - ha itt dolgoznánk, egy luxusjachtban éreznénk magunkat. Fontos a sikeres kommunikáció: a cserélhető reklámfelületek és az íves prospektustartók hatékony, mégis ízléses hirdetőfelületek.
AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉN
A létrejött információs pult anyagaival, designjával tovább építhettük a bevásárlóközpont haladó szellemű, egyben vásárlócentrikus arculatát. Ha az Allee-ban információra van szükségünk, ma már nem kérdés, hová forduljunk.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.allee.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
OPPO kiállítási stand
AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI
 
G2 Gamer Café üzlet design
Játékosok dimenziója