[META]

ISAMURAI üzlet design

ALMA ORANGE CUBE MÓDRA

Az elitizmus, a vagányság és a könnyedség csak úgy áradnak az almás kütyükből, de hogy lesz ebből prémium üzlet design? Legújabb projektünk a Westend iSamurai üzletének felújítása - lássuk, hová esett az alma a fájától!

ALMA ORANGE CUBE MÓDRA
Egy ilyen megosztó jelenséghez, mint az Apple márka, élmény hozzányúlni - bármi is az eredmény, arról mindenkinek lesz egy markáns véleménye. Egy biztos: az almás termékeket állandóan felhajtás övezi, így hát nem tehettünk mást, készítettünk egy menő üzletbelsőt!
ALMA ORANGE CUBE MÓDRA
Üzlet designunk egy luxus jacht könnyed eleganciájával adja meg az egész bolt alaphangulatát. A lekerekített élekkel és a vízszintesen tagolt, természetes burkolatokkal viszont mégis egy kifejezetten otthonos,
szerethető kisugárzást adtunk meg,
ami belépve azonnal elragad minket.
ALMA ORANGE CUBE MÓDRA
Persze egy ilyen trendi helyen a mozgalmasságot sem hagyhattuk ki a pakliból: a homokfúvott üvegek mögött látványszervíz működik, ahol kütyüinket a szemünk láttára javítják - itt bizony sosincs megállás! Az elkészült eszközök a jacht gyomrába kerülnek: alaposan kigondolt polcrendszerünk felső részében a telefonok, eggyel lejjebb az iPad-ek, legalul pedig a laptopok kapnak helyet.
ALMA ORANGE CUBE MÓDRA
Végül tehát sikeresen megalkottuk a könnyedség és a perfekcionizmus diszkrét ötvözetét, amiből a szervíz hangulata sem hiányozhat; hiszen a pörgés szuper dolog! Így az iSamurai szakértelméhez egy ahhoz méltó üzlet designt adtunk - és közben egy picit minket is elkapott az almás életérzés!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.isamurai.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
QUICKHAIR üzlet design, Oktogon
ÍGY KÉSZÜLT: KÖRÚTI HAJ
 
OPPO kiállítási stand
AZ ÍZÜLETEK MÉRNÖKI SPECIALISTÁI