[META]
 

QUICKHAIR üzlet design, Oktogon

ÍGY KÉSZÜLT: KÖRÚTI HAJ

 
 
 

Újabb nyüzsgő, nagykörúti helyszínünk a Quick Hair-nél - ezúttal az Oktogont vettük be! Üzlet designunk most egy korosodó üzletbelső felújítása, az eredmény pedig: egy lüktető közösségi szalon!

ÍGY KÉSZÜLT: KÖRÚTI HAJ
Legújabb feladatunk igazi ínyencség, hiszen egy rendszerváltás korabeli, körúti üzletbelső alapvetően nem egy pulzáló hely, de mi mégsem nyugodtunk, és visszahoztuk a városi pörgést! Nézzünk be, és
adjuk át magunkat a backstage hangulatnak!
ÍGY KÉSZÜLT: KÖRÚTI HAJ
Kihívásunk abban rejlett, hogy a költséghatékonyság jegyében, néhány jól célzott akcióval kellett egy szupermenő üzlet designt létrehoznunk. Hogy mihez nyúlunk ilyenkor? Mi máshoz, mint az impulzivitáshoz!
ÍGY KÉSZÜLT: KÖRÚTI HAJ
Első dolgunk az üzlet portáljának megnyitása volt, hogy az egész szalon fényárban úszhasson, és kívülről is felkeltse az érdeklődést. Ezután jöhettek az egyedi termék displayek, a világító grafikák, és persze a jól irányított belső világítás sem maradhatott el, hogy az összes termék megkapja a neki járó figyelmet!
ÍGY KÉSZÜLT: KÖRÚTI HAJ
Ráncfelvarrásunkkal a Quick Hair szalonját egy pörgős, lüktető városi hellyé változtattuk, ahová élmény betérni, a professzionális hajvágás pedig már a meggy a habon. Hiába, néha egy üzletnek sem árt egy kis frizura igazítás!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.quickhair.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
ZEON kiállítási stand
VINTAGE ÓRÁK SVÁJCI IDŐSZÁMÍTÁSBAN
 
ISAMURAI üzlet design
ALMA ORANGE CUBE MÓDRA