[META]
 

a design recept

Gasztro élmény

 
 
 

A prémium ízélmény az egyik legizgalmasabb élvezeti cikk, népszerűsége most is az egekben! És hogy mi a közös a kézműves fagyik, őstermelői lekvárok, street hamburgerek és művész fánkok titkos receptjében? Mi tudjuk a választ: egy adag jól érett stand design!

Gasztro élmény
Sokak szívéhez a gyomrukon keresztül visz az út, a finomságok pedig egyre csak rövidítik a távot. Vendéglátó standjaink is ennek megtestesülései: olyan kiállítási standokról lesz most szó, ahol nem elég, hogy minden show elem gyönyörű, de teljes egészében ehető is!
Gasztro élmény
Pappa Roti étterem
Gondoljunk csak bele: az étel sem más, mint egy márka terméke, amelyet ha megkívánunk, egyszerűen nem bírjuk ki, hogy ne tegyük a tulajdonunkká. Így hát egy gyönyörű fánk vagy kézműves fagyi is ugyanolyan elvek szerint hatnak tudatalattinkra, mint bármely egyéb árucikk - stand design tapasztalatainknak tehát ebben a témában is méretes hasznát vehetjük!
Gasztro élmény
Cortesi Café
A műfaj pedig igen sokrétű - vannak itt teljesen mobil standok, szezonális kitelepülések, de épületszerű, fix standok is, a tervezési paletta elég széles. Egy dolog viszont mindig közös: a technológiai háttér újabb és újabb különleges megoldásokat igényel, melyeknek persze örömmel állunk elébe. 
Gasztro élmény
 Legtöbbször nem kis gépészeti feladatról van szó, hiszen az ételek kezelése, a hűtés-fűtés, szag- és vízkezelés mindig izgalmas téma, főleg, ha mindenre egy apró stand limitált méretein belül kell választ találnunk. Csapatunk mérnökei szerencsére mindig előrukkolnak egy-egy új fejlesztéssel, amitől standjaink még kompaktabbak, designjaink pedig kompromisszumoktól mentesek lehetnek.
Gasztro élmény
Lilipop fagyizó
Sokszor egy még részletesebb szintre lépünk, és egészen a pohár- és csomagolástervekig menően tervezzük meg egy-egy márka arculatát, hogy első látástól az utolsóig határozzuk meg a vásárlói élményt. Mert bizony, a prémium csomagolás is rengeteget számít!
Gasztro élmény
Olé Juice Bar
Munkánk gyümölcsei így olyan impulzív márkaarculatok és standok, melyek minőségükkel egyenesen saját magukat kívántatják meg, az ellenállásnak pedig szinte nincs is értelme. A vásárlókat így egyenes úton vezetjük a gourmet finomságok paradicsomába - csak győzzék megélni a sok élvezetet!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
Üzlet design, amiben a profizmusunk rejlik
Üzlet design
 
 
kettő az egyben
Shop in shop