[META]

Üzlet design, amiben a profizmusunk rejlik

Üzlet design

Hogyan változtassunk egy üzlet designt exkluzív és vásárlókat vonzó márkaélmény-központtá? Határozott üzlet design koncepcióink és egy sor szuperül megvalósult üzletbelsőnk adják a választ.

Üzlet design
Egy középszerű üzlet izgalmassá tételéhez szép számú összetevőre kell odafigyelnünk, és jó pár buktatót elkerülnünk. Minden helyzet egyedi, de most megkíséreljük összegyűjteni a mindig érvényes alapelveket – a nagy kérdés: mitől lesz igazán „jó” egy üzlet design?
Üzlet design
Kezdjük az első benyomással: az üzlet megpillantásakor egy impulzív összhatás másodpercek alatt megnyeri a vásárlót, amit a figyelem tudatos irányításával – nyitott, fényárban úszó kirakattal, már messziről hatásos, egyértelmű üzenetet hordozó grafikákkal – mélyíthetünk el. Pozitív, ha az üzlet design koncepciója már kívül is megmutatja magát, izgalmas ízelítőül szolgálva a későbbi élményekből.
Üzlet design
Ezzel meg is kezdődik a customer journey, azaz a vevő megtervezett, koreografált utaztatása, melynek során át kell tudnunk adni az adott üzletben forgalmazott márka vagy márkák által közvetített üzenetet és életérzést. Ehhez megkomponáljuk a termékek kihelyezésének rendszerét, és design fókuszpontokat hozunk létre shop in shop sarkokkal és reflektorfénybe helyezett kiemelt displayekkel.
Üzlet design
A termékkínálat gyakran változik, így egy üzlet designban jó adag flexibilitásra is szükség van: variálható polcrendszereket, könnyen cserélhető márkatáblákat, sőt, többféleképpen felállítható displayeket tervezünk és építünk be, hogy bármilyen új elrendezés könnyedén megvalósítható legyen. Az impulzív kommunikáció is ugyanilyen fontos, ezt cserélhető világító grafikákkal és beépített képernyőkkel érjük el.
Üzlet design
Ezzel fényes, nyitott és letisztult renddel rendelkező üzlet designokat hozunk létre, melyek ösztönösen kellemes vásárlói érzetet teremtenek, és termékprezentációjukkal impulzív vásárlásra csábítanak. Az így megszülető pozitív márkaélmény pedig olyan összhatást eredményez, mellyel minden vevőt le tudunk nyűgözni.

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu/koncepcioink
ELŐZŐ ERŐSSÉGÜNK
KÖVETKEZŐ ERŐSSÉGÜNK
kiállítási stand: a világszínvonalú design kaland
Kiállítási stand design
a design recept
Gasztro élmény