[META]

kiállítási stand: a világszínvonalú design kaland

Kiállítási stand design

A kiállítási stand design tere egy olyan hely, ahol bármilyen forma megvalósulhat – itt szinte mindent szabad, amit egy tervező megálmodik, a lényeg a világszínvonalú márkakommunikáció. Lássuk a legjobb Orange Cube kiállítási stand inspirációikat!

Kiállítási stand design
Egy nemzetközi kiállítás különös dimenzió – akár óramárkák, akár gyógyászati cégek mutatkoznak be, a hatalmas pörgés, a csillogás és az illusztris vendégek megjelenése szinte garantált. Így mi, tervezők és építők is kiléphetünk a megszokottból, és teljesen új léptékben, megoldásokban kezdhetünk el gondolkozni.
Kiállítási stand design
Már a standok mérete impresszív: a márkareprezentáció fokához mérten egy kiállítási stand sokszor inkább épület méretű, akár nyolc-tíz méteres magassággal, több száz négyzetméter alapterülettel, sőt emeleti szinttel is rendelkezhet - ekkor már az építészetben használt tömegformálással, tartószerkezetekkel és funkcionalitással dolgozunk. Persze ez nem jelenti azt, hogy a szerényebb lépték ne jönne elő; ebben a műfajban egy kisebb, flexibilisebb stand design is ugyanúgy ütős kell, hogy legyen, mint egy óriás installáció.
Kiállítási stand design
A kezünk viszont szinte szabadon mozoghat, amit nagyrészt a környezettől szeparált térnek, azaz általában egy óriási kiállítási csarnoknak köszönhetünk. Mintha egy inkubátorban lennénk - itt nincs szél vagy eső, a zavaró hatásoktól megszabadulva pedig bármilyen design gondolat szárba szökkenhet. Jöhetnek a totemek, konzolok, befüggesztett elemek, hatalmas kijelzők: mindezek művészi kompozíciója az, amivel egy adott márka személyiségét bemutatjuk, üzenetét impulzívan átadjuk.
Kiállítási stand design
 Az elvárt világszínvonalú belsőépítészeti minőség létrehozásához azonban igen limitált idő szokott a rendelkezésünkre állni, a kihívást pedig az általában külföldi helyszín távolsága is nehezíti. Ekkor csapatunknak szállást, építőelemeinknek kamionokat szervezünk, és nincs az a bürökratikus akadály, ami megállítaná a lelkesedésünket.
Kiállítási stand design
Irvine kiállítási stand, ESHRE Strasbourg
Az így létrejövő kiállítási stand designnal a márka mindentől különálló, egyedi téri világát alkotjuk meg, melynek minden részletével a cég üzenetét kommunikáljuk, impulzív megjelenésével pedig valósággal lenyűgözzük a látogatókat. Mindehhez hozzájárul a külföldi helyszínek exkluzivitása, a sok új, inspiráló ember és stand design – ezek azok, amikért számunkra a kiállításépítés egy szuper kaland.

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu/koncepcioink
ELŐZŐ ERŐSSÉGÜNK
KÖVETKEZŐ ERŐSSÉGÜNK
bevásárlóközpont stand: design érték a plázában
Bevásárló­központ stand design
Üzlet design, amiben a profizmusunk rejlik
Üzlet design