[META]

bevásárlóközpont stand: design érték a plázában

Bevásárló­központ stand design

Egy impulzív design műfaj, amiben már több mint tízéves tapasztalatra tettünk szert. A bevásárlóközpont stand design fontos alkotásaink színhelye: bemutatjuk a legizgalmasabb Orange Cube standokat!

Brow Line stand
Egyik kedvenc témánk következik, ahol szinte szabad kézzel dolgozhatunk, és jó adag izgalmas tervezési elvet gyúrhatunk egységbe. Eredményül
olyan bevásárlóközpont standokat tervezünk és építünk, melyek a kreatív termékbemutatás, a márkakommunikáció és az impulzivitás ötvözetei.
Hosszú út vezetett idáig: a legtöbb korábban épült bevásárlóközpont stand típushibája, hogy inkább bútorokra hajaztak, a márkaszempontokat valójában nem tartották szem előtt. Ezen tapasztalatokból tanulva, standjainkon a márkamegjelenítést és a termékek pozicionálását legalább annyira fontos szerepben kezeljük, mint a jó megvilágítást és a minőségi anyaghasználatot.
Infopult design, WestEnd
Több bevásárlóközpont stand alaptípust is megkülönböztetünk. Egy cég franchise standjai például egymástól designban legfeljebb a helyszíni adottságok miatt különböznek, amivel a márka egységes arculatát képviselik. Egy másik típus a szezonális standok csoportja, ahol rövid időn belül a funkció és a bérlők is változhatnak: ekkor a jól újrahasznosítható, márkától semlegesebb design a cél. A harmadik kategória az információs és szolgáltató standok világa, ahol fizikailag nem zajlik termékértékesítés, hanem inkább az arculati megjelenésen van a hangsúly.
Cortesi stand
Bármelyik típusról is legyen szó, mindig figyelembe vesszük az adott üzletközpont házon belüli előírásait, úgymint a maximális magasságot, az alaprajzi követelményeket, és számolunk a tűzvédelmi szempontokkal is. Emellett a bérlők általános igénye a biztonságos éjszakai zárhatóság és a lopásgátlás, melyekre kipróbált műszaki megoldásainkkal adunk választ.
Az Orange Cube-nál azt valljuk, hogy egy jó stand amellett, hogy magas szinten koordinált fémes, asztalos, illetve dekorációs munka, egy önálló belsőépítészeti alkotás, mely esztétikai értékeivel egy márka arculatát erősíti, piaci pozícióját előrébb mozdítja. Ez a sokrétűség az, amivel a bevásárlóközpont stand design az egyik favoritunkká vált!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu/koncepcioink
ELŐZŐ ERŐSSÉGÜNK
KÖVETKEZŐ ERŐSSÉGÜNK
Iroda design a közösség szellemében
Iroda design
kiállítási stand: a világszínvonalú design kaland
Kiállítási stand design