[META]

kettő az egyben

Shop in shop

Bolt egy másik bolton belül? Minden további nélkül: a marketing koncepció olajozottan működik - lássuk milyen, ha designba öntjük!

Shop in shop
A shop in shop koncepció mára oly mértékig kimunkálódott, hogy egy tudattalan vásárló sokszor észre sem veszi, hogy egy ilyen üzletbe vitte az útja. De vajon mitől működnek ennyire jól ezek a boltok, és hogyan érdemes őket megtervezni, megépíteni?
Shop in shop
tanácsadás kiemelt helyen - Derma Center, Allee Patika
Az "üzlet az üzletben" dedikáltan egy adott márkáról szóló, az üzlettér fő részétől kisebb-nagyobb mértékben elkülönülő szigetet vagy félszigetet takar, ahol akár szaktanácsadást vagy egyéb szolgáltatást is igénybe vehetünk. Az elkülönülés márkamegjelenése lehet szándékosan a fő résznek ellentmondó, de akár bele is simulhat a már meglévő designba - ezt mindig kreatív konzultációkkal döntjük el. 
Shop in shop
Biolage shop in shop
Megoldásainkban egy dolog közös: a külön "szigeten" csak prémium kategóriás márka foglalhat helyet, melynek az üzleten belüli, különleges szintű megjelenése egy újabb vásárlói élményt, illetve további presztízst kell, hogy jelentsen.
Shop in shop
L`oreal Professionnel shop in shop
Ez persze a designt is nagyban befolyásolja: a shop in shop-okat mindig részletekbe menő tervezéssel, kiemelt odafigyeléssel, az elérhető legjobb prémium anyagokból készítjük. Így fallal sem szükséges leválasztanunk őket ahhoz, hogy a vásárlók megérezzék a magasabb minőségű teret és annak hozzáadott design értékét.
Shop in shop
Vichy Derma Center
Így hatékonyan létrejöhet a prémium márkakommunikáció, ami az üzlet további részeit is magasabb rangra emeli. Egy shop in shop üzletbe lépve így azonnal érezhetjük, hogy elsőrendű térbe érkeztünk - ahonnan a csúcskategória már csak egy karnyújtásnyira van!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ ERŐSSÉGÜNK
KÖVETKEZŐ ERŐSSÉGÜNK
a design recept
Gasztro élmény
kis súly, nagy siker
Promóciós megjelenések