[META]

Experidance stand design

Táncosok standja

Érzés és élmény, a stand design eszközeivel - ez az Experidance jegyértékesítő pultja a
Corvin Plazaban. Szabad egy táncra?

Táncosok standja
Irodánkban többen is tánckedvelők, így az Experidance jegyértékesítő pultja testhezálló design feladatnak ígérkezett. Örömmel dolgoztunk a terveken, négy tervvariációt készítettünk, végül a leglendületesebb verzióra esett a választás:
készüljön impulzív stand design.
Táncosok standja
Az új pult amilyen kicsi, olyan feltűnő jelenség. A dinamikus formavilágot az összes fő elemen végigvittük - szabálytalan négyszögekkel adtunk lendületet a pult front világító grafikájának, az alacsony hátfal vonalainak, és a beépített kijelzőt keretező totem felnyúlásának is. Az így létrejött három alumínium modul könnyen és gyorsan szállítható, szét- és összeszerelésük sem igényel különleges szakértelmet.Az új pult amilyen kicsi, olyan feltűnő jelenség. A dinamikus formavilágot az összes fő elemen végigvittük - szabálytalan négyszögekkel adtunk lendületet a pult front világító grafikájának, az alacsony hátfal vonalainak, és a beépített kijelzőt keretező totem felnyúlásának is. Az így létrejött három alumínium modul könnyen és gyorsan szállítható, szét- és összeszerelésük sem igényel különleges szakértelmet.
Táncosok standja
A vizuális hatást egyedi stand design elemekkel erősítettük. Elöl és hátul nagyméretű, szabálytalan formájú feszített textil világító grafikák, körben hátoldalán fóliázott plexi logók és feliratok kommunikálnak. A pultra helyezett élménykártyatartó saját fejlesztésünk: a rejtett világítású plexi elem is a stand formavilágát tükrözi.
Táncosok standja
A kis projekt végül nagy sikerrel zárult, a stand vonzza a tekinteteket, ami a jegyeladásokon is meglátszik. Az impulzív design meghozta gyümölcsét - érzés és élmény egy helyen.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.experidance.hu
www.corvinplaza.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Euroatlanti túra
Irvine Scientific kiállítási stand
Bécs, Barcelona, Denver, Boston – négy kiállítás, négyfajta márkamegjelenés. Képes beszámolónk következik az általunk tervezett, kontinenseket beutazott Irvine Scientific kiállítási standról.
2019.11.10.
 
A pénztárcák szakértője
Safe Wallet bevásárlóközpont stand
Igényes táskák, gyönyörű pénztárcák, minőségi kiegészítők – egy szuper összképpel egyenes az út a sikerhez! Az egyedi márkaarculat-tervezés pedig hazai pályát jelent az Orange Cube számára: lássuk, hogyan lett a Safe Wallet a pénztárcák szakértője!
2017.07.18.