[META]
 

Experidance stand design

Táncosok standja

 
 
 

Érzés és élmény, a stand design eszközeivel - ez az Experidance jegyértékesítő pultja a
Corvin Plazaban. Szabad egy táncra?

Táncosok standja
Irodánkban többen is tánckedvelők, így az Experidance jegyértékesítő pultja testhezálló design feladatnak ígérkezett. Örömmel dolgoztunk a terveken, négy tervvariációt készítettünk, végül a leglendületesebb verzióra esett a választás:
készüljön impulzív stand design.
Táncosok standja
Az új pult amilyen kicsi, olyan feltűnő jelenség. A dinamikus formavilágot az összes fő elemen végigvittük - szabálytalan négyszögekkel adtunk lendületet a pult front világító grafikájának, az alacsony hátfal vonalainak, és a beépített kijelzőt keretező totem felnyúlásának is. Az így létrejött három alumínium modul könnyen és gyorsan szállítható, szét- és összeszerelésük sem igényel különleges szakértelmet.Az új pult amilyen kicsi, olyan feltűnő jelenség. A dinamikus formavilágot az összes fő elemen végigvittük - szabálytalan négyszögekkel adtunk lendületet a pult front világító grafikájának, az alacsony hátfal vonalainak, és a beépített kijelzőt keretező totem felnyúlásának is. Az így létrejött három alumínium modul könnyen és gyorsan szállítható, szét- és összeszerelésük sem igényel különleges szakértelmet.
Táncosok standja
A vizuális hatást egyedi stand design elemekkel erősítettük. Elöl és hátul nagyméretű, szabálytalan formájú feszített textil világító grafikák, körben hátoldalán fóliázott plexi logók és feliratok kommunikálnak. A pultra helyezett élménykártyatartó saját fejlesztésünk: a rejtett világítású plexi elem is a stand formavilágát tükrözi.
Táncosok standja
A kis projekt végül nagy sikerrel zárult, a stand vonzza a tekinteteket, ami a jegyeladásokon is meglátszik. Az impulzív design meghozta gyümölcsét - érzés és élmény egy helyen.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.experidance.hu
www.corvinplaza.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
OPTICA DI MODA üzlet design
Mi történik, ha egy Arany János utcai prémium szemüvegüzlet, egy teljesen átalakítandó kirakat, és egy formabontó designra képes építészcsapat találkozik? Hát persze, hogy valami extrém!
2017.04.22.
 
A pénztárcák szakértője
Safe Wallet bevásárlóközpont stand
Igényes táskák, gyönyörű pénztárcák, minőségi kiegészítők – egy szuper összképpel egyenes az út a sikerhez! Az egyedi márkaarculat-tervezés pedig hazai pályát jelent az Orange Cube számára: lássuk, hogyan lett a Safe Wallet a pénztárcák szakértője!
2017.07.18.