[META]

Irvine Scientific kiállítási stand

Euroatlanti túra

Bécs, Barcelona, Denver, Boston – négy kiállítás, négyfajta márkamegjelenés. Képes beszámolónk következik az általunk tervezett, kontinenseket beutazott Irvine Scientific kiállítási standról.

Euroatlanti túra
Az Irvine idei felkérése sem volt mindennapi: tervezzünk olyan kiállítási standot, ami többféle alaprajz szerint, könnyen összeállítható, plusz európai és amerikai kiállítási szabályoknak is megfelel. A cél, hogy bármely kiállításon be tudjuk mutatni a sejtkutatással és orvosi eszközök innovációjával foglalkozó, patinás vállalat legújabb eredményeit.
Euroatlanti túra
A modularitás igénye mellett a legnagyobb kihívást az amerikai kiállításépítési kultúra sajátosságai jelentették. Amellett, hogy az élőmunkaerő szokatlanul költséges – ám európai viszonyokhoz mérten kevéssé képzett -, az építési idő kifejezetten rövid, a nagy szállítási távok miatt pedig az elemek súlya is rengeteget számít.
Euroatlanti túra
Így egy könnyű és könnyen építhető stand designra volt szükség, ami minden felületével kommunikál, tisztán átadva a mikrobiológiával foglalkozó cég szakmai üzeneteit.
Egy flexibilis molekulára, ami megannyi formulát fel tud venni.
Euroatlanti túra
Az eredmény egy lightweight kiállítási stand, amelynek forgatható, világító kapueleme, könnyű totemei és falai változatos struktúrákban képesek összeállni. A szállítás és az építés helyszíni menedzsmentjének kihívásait is álltuk: nemzetközi túránk sikeresen végződött, az Irvine Scientific pedig egy, a világ legtöbb kiállításán felépíthető, flexibilis márkaélmény-központhoz jutott.

További képek:
www.orangecube.hu/blog
www.facebook.com/orangecube.kft

További információk:
www.irvinesci.com
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Smart zászlóshajó
ConnectTel bevásárlóközpont stand design
Ütős forma a Corvin Plazaban - a ConnectTel stand rendkívül lendületes kialakítást kapott. Igazi szerelemprojekt, ahol csúcstechnológia és stand design találkozik.
2020.02.09.
 
Táncosok standja
Experidance stand design
Érzés és élmény, a stand design eszközeivel - ez az Experidance jegyértékesítő pultja a
Corvin Plazaban. Szabad egy táncra?
2019.06.19.