[META]

ConnectTel bevásárlóközpont stand design

Smart zászlóshajó

Ütős forma a Corvin Plazaban - a ConnectTel stand rendkívül lendületes kialakítást kapott. Igazi szerelemprojekt, ahol csúcstechnológia és stand design találkozik.

Smart zászlóshajó
A mobiltelefon kiegészítőket forgalmazó ConnectTel a Corvin Plaza -1. szintjét készült bevenni, amivel a teljes stand design megújulásnak is eljött az ideje. Adott volt a lehetőség, hogy impulzívat alkossunk - kreatív energiáink pedig alaposan elszabadultak.
Smart zászlóshajó
A helyszín rögtön izgalmas kihívás elé állított minket. A bevásárlóközpont menekülési útvonalának szélességét biztosítva, meg kellett hagynunk a közlekedőtér átláthatóságát, miközben a mozgólépcső alatti pozíció hátrányaiból is előnyt szerettünk volna faragni.
Smart zászlóshajó
A megoldás egy látszólag teljesen szabálytalan, sokszögű bevásárlóközpont stand design,
aminek éles vonalai egyszerre szolgálják a hatásos termékbemutatást és a csúcstechnológiára való formai utalást.
A lapos szögben döntött, zárható üveg tolóajtókkal ellátott stand-front reflektorfénybe emeli a termékeket, miközben a szögtöréssel a lehető legnagyobb kiterjedésű pultfelület jön létre. A stand belseje a rejtetten futó tolóajtón keresztül közelíthető meg, ahonnan egy pengeéles plexisáv, a beépített kijelző és a totem nyúlnak csak felfelé, kék fényt árasztva a mozgólépcső által határolt környező térbe.
Smart zászlóshajó
A ConnectTel bevásárlóközpont stand design egyben zászlóshajó projektnek is tekinthető, hiszen a stand formai megoldásait követve nyílt üzlet a Duna Plazaban is. A franchise bővülése idén folytatódik – és egyre többen tapasztalhatják majd meg a high-tech élményt!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://corvinplaza.hu/uzlet/263/connecttel?location=pult4
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
PRÉMIUM IRODA DESIGN
Otthonos luxus
Mindennapjaink 24 során több jellemző szakaszt élünk meg. Ilyen például a családi együttlét, a pihenés, a testi-lelki feltöltődés és persze a munkával töltött idő. Miért ne lehetne dolgozni egy minőségi és motiváló környezetben úgy, hogy azt közben az otthonunknak is érezhetjük? Lehetséges, mégpedig a prémium iroda design segítségével.
2023.05.12.
 
Euroatlanti túra
Irvine Scientific kiállítási stand
Bécs, Barcelona, Denver, Boston – négy kiállítás, négyfajta márkamegjelenés. Képes beszámolónk következik az általunk tervezett, kontinenseket beutazott Irvine Scientific kiállítási standról.
2019.11.10.