[META]
 

ConnectTel bevásárlóközpont stand design

Smart zászlóshajó

 
 
 

Ütős forma a Corvin Plazaban - a ConnectTel stand rendkívül lendületes kialakítást kapott. Igazi szerelemprojekt, ahol csúcstechnológia és stand design találkozik.

Smart zászlóshajó
A mobiltelefon kiegészítőket forgalmazó ConnectTel a Corvin Plaza -1. szintjét készült bevenni, amivel a teljes stand design megújulásnak is eljött az ideje. Adott volt a lehetőség, hogy impulzívat alkossunk - kreatív energiáink pedig alaposan elszabadultak.
Smart zászlóshajó
A helyszín rögtön izgalmas kihívás elé állított minket. A bevásárlóközpont menekülési útvonalának szélességét biztosítva, meg kellett hagynunk a közlekedőtér átláthatóságát, miközben a mozgólépcső alatti pozíció hátrányaiból is előnyt szerettünk volna faragni.
Smart zászlóshajó
A megoldás egy látszólag teljesen szabálytalan, sokszögű bevásárlóközpont stand design,
aminek éles vonalai egyszerre szolgálják a hatásos termékbemutatást és a csúcstechnológiára való formai utalást.
A lapos szögben döntött, zárható üveg tolóajtókkal ellátott stand-front reflektorfénybe emeli a termékeket, miközben a szögtöréssel a lehető legnagyobb kiterjedésű pultfelület jön létre. A stand belseje a rejtetten futó tolóajtón keresztül közelíthető meg, ahonnan egy pengeéles plexisáv, a beépített kijelző és a totem nyúlnak csak felfelé, kék fényt árasztva a mozgólépcső által határolt környező térbe.
Smart zászlóshajó
A ConnectTel bevásárlóközpont stand design egyben zászlóshajó projektnek is tekinthető, hiszen a stand formai megoldásait követve nyílt üzlet a Duna Plazaban is. A franchise bővülése idén folytatódik – és egyre többen tapasztalhatják majd meg a high-tech élményt!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://corvinplaza.hu/uzlet/263/connecttel?location=pult4
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
OPTICA DI MODA üzlet design
Mi történik, ha egy Arany János utcai prémium szemüvegüzlet, egy teljesen átalakítandó kirakat, és egy formabontó designra képes építészcsapat találkozik? Hát persze, hogy valami extrém!
2017.04.22.
 
Euroatlanti túra
Irvine Scientific kiállítási stand
Bécs, Barcelona, Denver, Boston – négy kiállítás, négyfajta márkamegjelenés. Képes beszámolónk következik az általunk tervezett, kontinenseket beutazott Irvine Scientific kiállítási standról.
2019.11.10.