[META]

Otthonos luxus

PRÉMIUM IRODA DESIGN

Mindennapjaink 24 során több jellemző szakaszt élünk meg. Ilyen például a családi együttlét, a pihenés, a testi-lelki feltöltődés és persze a munkával töltött idő. Miért ne lehetne dolgozni egy minőségi és motiváló környezetben úgy, hogy azt közben az otthonunknak is érezhetjük? Lehetséges, mégpedig a prémium iroda design segítségével.

PRÉMIUM IRODA DESIGN
Életünk minden területén fontos, hogy az a bizonyos „flow” élmény lengje körül napjainkat. Ez az átszellemült állapot, mely során a boldogság és öröm érzése kerít minket hatalmába és könnyedén ki tudjuk hozni magunkból teljesítményünk csúcsát úgy, hogy közben az idő múlását észre sem vesszük.
A prémium iroda design által megteremtjük azt a légkört, ahol a maximumra emelhetjük képességeinket.
Egy álomiroda megalkotása izgalmas tervezői kihívásokat biztosít számunkra. Célunk, hogy egy luxus munkakörnyezet mellé otthonos hangulat társuljon. Az pedig különösen inspiráló, ha tervezéskor szabad kezet kapunk és korlátok nélkül hozhatjuk létre a prémium iroda design-t.
PRÉMIUM IRODA DESIGN
A megrendelői igényeknek eleget téve egy exkluzív irodát kap az ügyfél, amely egyúttal egy „boutique” stílusú apartman   is. Személyessé tesszük a tereket az egyénre szabott részletekkel, ezáltal saját alkotásának is érezheti a végeredményt a megbízó.
PRÉMIUM IRODA DESIGN
A tervezés és kivitelezés során a legnívósabb alapanyagokat alkalmazzuk, legyen szó bútorokról, világításról, interior kiegészítőkről és az építészeti megoldásokról egyaránt.
A tervezés és kivitelezés során a legnívósabb alapanyagokat alkalmazzuk, legyen szó bútorokról, világításról, interior kiegészítőkről és az építészeti megoldásokról egyaránt.
A kellemes hangulatú atmoszféra mellett fontosnak tartjuk a technológiai kényelem biztosítását. Ezért olyan rendszereket tervezünk és építünk be, melyek hozzájárulnak a teljes értékű komfortérzethez. Ilyenek az innovatív   IT megoldások, az igazi „clean desktop” kialakítás rejtett csatlakozókkal és vezetékekkel, a gondosan megtervezett világítási rendszerek és az igényes konyhatechnológia.
Magas szintre emelhető a munkakörnyezet minősége, ha ötvözzük a luxus megoldásokat, az otthonosság érzetet és a technológiai fejlettséget. A prémium iroda design   mindezeket sikerrel egyesíti, így megteremtve az „álomiroda” fogalmát.

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
STÍLUSOS BELÉPŐ
Pharmainvest Zrt. recepció design
Inspiráló érzés, amikor a megrendelő a „saját portáját” is ránk bízza. A Pharmainvest Zrt. megadta nekünk a lehetőséget, hogy elképzeléseit életre keltsük a recepció design által.
2023.06.16.
 
Smart zászlóshajó
ConnectTel bevásárlóközpont stand design
Ütős forma a Corvin Plazaban - a ConnectTel stand rendkívül lendületes kialakítást kapott. Igazi szerelemprojekt, ahol csúcstechnológia és stand design találkozik.
2020.02.09.