[META]

Pharmainvest Zrt. recepció design

STÍLUSOS BELÉPŐ

Inspiráló érzés, amikor a megrendelő a „saját portáját” is ránk bízza. A Pharmainvest Zrt. megadta nekünk a lehetőséget, hogy elképzeléseit életre keltsük a recepció design által.

 STÍLUSOS BELÉPŐ
A tervezés során törekedtünk a természetes anyaghasználatra és modern elemekkel egészítettük ki a koncepciót. A padlón és falakon lévő márvány burkolatok segítenek nyugodt és kellemes légkört teremteni, amelybe frissességet visz   az egyszerű vonalvezetésű, teljes falméretű üvegajtó.
A letisztult formavilág és a természetes anyagok őszintesége   harmóniát alkot.
A mennyezet és falak fehér színe a saját egyszerűségével teszi teljessé a hangulatot és a tér tágasságát is fokozza.
STÍLUSOS BELÉPŐ
A magasfényű fehér recepciós pult a minimalizmus jegyében készült. Szögletes geometriája és egyszerű stílusa jól egyensúlyozza a körülötte lévő tér íves vonalait.
STÍLUSOS BELÉPŐ
A tervezés során tiszteletben tartottuk a történelmi épület kulturális örökségeit   és célunk volt, hogy
a recepció design sikeresen ötvözze a klasszikus értékeket és a modern szemléletet.
A megvalósult tervek eredményeként egy elegáns hotel előcsarnokában érezhetjük magunkat, ahol egyúttal emberközeli és természetes hangulat vesz körül minket.
STÍLUSOS BELÉPŐ
A recepció olyan, mint az első találkozás. Ez az a hely, ahol először kaphatunk ízelítőt az épület belsőépítészeti stílusából. Megtisztelő feladat volt, hogy ügyfelünk bízott bennünk és létrehozhattuk neki a recepció design-t, mely harmóniát teremt a minimalista stílusvilág és a hagyományos értékek között.

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
HIGH-TECH ÉS ÖKO
Kiállítási stand kivitelezés
Milánóban jártunk, ahol egy innovatív és környezettudatos textilgyártó cég számára építettünk kiállítási standot. Célunk az volt, hogy megrendelőnk magas minőségben képviselje filozófiáját. Ez az NTX kiállítási stand kivitelezés.
2023.10.02.
 
PRÉMIUM IRODA DESIGN
Otthonos luxus
Mindennapjaink 24 során több jellemző szakaszt élünk meg. Ilyen például a családi együttlét, a pihenés, a testi-lelki feltöltődés és persze a munkával töltött idő. Miért ne lehetne dolgozni egy minőségi és motiváló környezetben úgy, hogy azt közben az otthonunknak is érezhetjük? Lehetséges, mégpedig a prémium iroda design segítségével.
2023.05.12.