[META]
 

Hoop bevásárlóközpont stand

Egy karika jókedv

 
 
 

Egy karika jókedv, avagy csapatunk eddigi legvidámabb projektje! Miniatűr cukrászda Orange Cube módra, ez a Hoop Shop bevásárlóközpont stand!

Egy karika jókedv
Hogy mit jelent számunkra egy fánk? Mivel mi nagyon szeretjük, ezért egészen sok mindent: ez a kis süti maga a modern, nagyvárosi kényeztetés, amibe nyomokban egy csepp nyugati életérzés is vegyül. Ki tudna hát ellenállni egy olyan projektnek, aminek a végeredménye egy fiatalos és vidám, fánkokat és egyéb nyalánkságokat árusító márka, plusz egy szuperimpulzív bevásárlóközpont stand?
Egy karika jókedv
Igen, a Hoop mint márka lépésről lépésre, csapatunk kreatív közreműködésével alakult ki. A logótól kezdve a édességek csomagolásain át egészen a bevásárlóközpont standokig,
a teljes brand design az Orange Cube tervezőinek és kivitelezőinek munkája.
Egy karika jókedv
A brand megalkotásakor a célközönségre koncentráltunk: a kisgyerekes családok, akárcsak a húszas-harmincas fiatalok, imádják ezt a játékos, meseszerű designt, melynek változatos színvilága valósággal elcsábítja őket. Látványelemként a karika és a fánk is megjelennek, persze stilizálva: így az összkép divatos, könnyed.
Egy karika jókedv
A bevásárlóközpont stand vonzó külseje mögött komoly műszaki tartalom húzódik meg. A standot bátran nevezhetjük mini cukrászdának: van itt mosogató, mikrohullámú sütő és kávéfőző gépek, villany- és csatornaellátással; körben a jól szigetelt, rejtett hűtőkkel ellátott íves vitrinek, a tárolók és a kassza. Középen pedig kényelmesen elfér a szigetszerű totem - és mindez egy 4 méter átmérőjű körön belül!
Egy karika jókedv
A Hoop standjánál is látható, hogy mennyire szeretünk plázakörnyezetben is jól érvényesülő designt készíteni. A végeredmény kerek egész lett, a fánkok - mint termékek - pedig olyannyira előtérbe kerültek, hogy a kísértésnek már mi sem tudunk ellenállni.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.hoop.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
A pénztárcák szakértője
Safe Wallet bevásárlóközpont stand
Igényes táskák, gyönyörű pénztárcák, minőségi kiegészítők – egy szuper összképpel egyenes az út a sikerhez! Az egyedi márkaarculat-tervezés pedig hazai pályát jelent az Orange Cube számára: lássuk, hogyan lett a Safe Wallet a pénztárcák szakértője!
2017.07.18.
 
Művészetek standja
MÜPA bevásárlóközpont stand
Minimalista elrendezés, finom színek, LCD képernyő – termékeknek azonban nyoma sincs. Íme egy olyan hely, ahol az „áru” a szolgáltatás; amit itt vásárolhatunk, az bizony nem más, mint élmény. Legújabb bevásárlóközpont standunk a Művészetek Palotájának kommunikációs felülete.
2017.07.15.