[META]

MÜPA bevásárlóközpont stand

Művészetek standja

Minimalista elrendezés, finom színek, LCD képernyő – termékeknek azonban nyoma sincs. Íme egy olyan hely, ahol az „áru” a szolgáltatás; amit itt vásárolhatunk, az bizony nem más, mint élmény. Legújabb bevásárlóközpont standunk a Művészetek Palotájának kommunikációs felülete.

Művészetek standja
A szolgáltató kioszkok tervezése mindig nagy kihívás, mert
itt nem egy konkrét, megfogható terméket adnak el, hanem egy elvont, kulturális-művészeti szolgáltatást árulnak.
A Művészetek Palotája szolgáltatásainak magas színvonala, komoly tematikája és minőségi megvalósítása pedig mind-mind olyan értékek, melyeket bevásárlóközpont standunkkal is kommunikálni kívánunk. 
Művészetek standja
A komolyabb hangvételhez mérten,  a vonalak  mindenütt kiegyenesítettek, a standra szigorú ortogonális rendszer jellemző. Az alsó, határozott tömegű kubusból totem emelkedik ki, mely a stand fő kommunikációs eleme. Beépített LCD képernyőjén bármilyen digitális tartalom és valós idejű információk jelenhetnek meg szemet gyönyörködtető minőségben. Legfelül, a totem síkjából kiugrasztva egy világító logó kapott helyet.
Művészetek standja
A megrendelővel közösen kiválasztott, visszafogott színkombináció komolyságot sugároz, nem hivalkodó. A stand elölről fekete színt kapott, mely kiváló háttere a rejtett világítású Művészetek Palotája logónak. A többi felület, beleértve a minimalista berendezésű belsőt is, sárga színezetű.
Művészetek standja
A hatásos megjelenés mellett a bevásárlóközpont stand másik nagy erénye, hogy könnyen mozgatható: szétszedhető alumínium elemekből áll, amivel a bevásárlóközpont által szabott speciális tűzállósági követelményeknek is eleget tesz. A szerkezetek helyes alkalmazásával és a megfelelő design kiválasztásával elértük a kívánt hangulati hatást, ezzel kifejezésre került a MÜPA egyedülálló szellemisége. Az eredmény: komolyság, modernség és minőség egy ékszerdobozba sűrítve.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.mupa.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Egy karika jókedv
Hoop bevásárlóközpont stand
Egy karika jókedv, avagy csapatunk eddigi legvidámabb projektje! Miniatűr cukrászda Orange Cube módra, ez a Hoop Shop bevásárlóközpont stand!
2017.07.15.
 
Cuki droid szomjas ebeknek
Allee kutyaitató
Tegye fel a kezét, aki látott már kisállatbarát bevásárlóközpontot – hűha, nincs nagy kézerdő! Márpedig az Alleeban mostantól a négylábú kedvencek is szívesen látott vendégek, amit mi egy saját fejlesztésű kutyaitató robottal támogattunk!
2017.07.12.