[META]

Allee kutyaitató

Cuki droid szomjas ebeknek

Tegye fel a kezét, aki látott már kisállatbarát bevásárlóközpontot – hűha, nincs nagy kézerdő! Márpedig az Alleeban mostantól a négylábú kedvencek is szívesen látott vendégek, amit mi egy saját fejlesztésű kutyaitató robottal támogattunk!

Cuki droid szomjas ebeknek
Az Allee nyitottsága és folyamatosan pozitív, újító szándéka olyan elképesztően jófej eredményeket hoz, amiken sokszor mi is csak ámulunk és bámulunk. Legújabb projektjük az állatok felkarolása, melynek keretein belül egy teljesen egyedi kutyaitató robot kifejlesztésére kértek fel minket!
Cuki droid szomjas ebeknek
Az aprócska, ám annál játékosabb feladat azonnal megmozgatta kreatív energiáinkat, és már indulhatott is a formatervezés!
A koncepció egy cuki, robomorf figurában testesült meg,
mely egyéniségével kutyát és gazdit azonnal barátjává tesz.
Cuki droid szomjas ebeknek
A kis droid gombnyomásra friss vizet enged a lenti tálba, melyből a tikkadt eb üdítő lefetyeléssel enyhítheti szomját. Látva kedvencünk felfrissült, elégedett arcát, a tálból a maradék vizet egy pedál segítségével üríthetjük, így később a következő kutyus is friss nedűhöz juthat. Mindennek megvalósításához csupán egy kis acélt, egy picike szivattyút és egy érintőgombot használtunk fel.
Cuki droid szomjas ebeknek
Vicces szerkezetünk gazdinak és kutyájának is egyedülálló élményt nyújt, nem csoda hát, hogy telepítését hatalmas siker koronázta. A frissítően kreatív feladatban mi is örömünket leltük – hiába, az állatok egy nagyon hálás közönség!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.allee.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Művészetek standja
MÜPA bevásárlóközpont stand
Minimalista elrendezés, finom színek, LCD képernyő – termékeknek azonban nyoma sincs. Íme egy olyan hely, ahol az „áru” a szolgáltatás; amit itt vásárolhatunk, az bizony nem más, mint élmény. Legújabb bevásárlóközpont standunk a Művészetek Palotájának kommunikációs felülete.
2017.07.15.
 
STANDOT A FA ALÁ!
Allee karácsonyi standok
A karácsonyi forgatagban néha még a legprofibb plázázók is elvesztik az úticélt. Mi viszont gondoltunk a kevésbé gyakorlottakra is: az Allee-ban felépített bevásárlóközpont standjainkkal az ünnepi felfordulásban teremtettünk egy kis rendet.
2017.05.09.