[META]

Allee karácsonyi standok

STANDOT A FA ALÁ!

A karácsonyi forgatagban néha még a legprofibb plázázók is elvesztik az úticélt. Mi viszont gondoltunk a kevésbé gyakorlottakra is: az Allee-ban felépített bevásárlóközpont standjainkkal az ünnepi felfordulásban teremtettünk egy kis rendet.

STANDOT A FA ALÁ!
Ünnepekkor a bevásárlóközpontok állandó üzletei mellé kitelepülő ideiglenes standok sokszor hagynak kívánnivalót maguk után, tovább fokozva az ekkor amúgy is tapasztalható felfordulást. Az Allee-ban szerencsére mindig gondolnak a designra, így egy picit újragondolhattuk az átlagos megoldásokat.
STANDOT A FA ALÁ!
A tömegből kiemelkedő standjaink színes fényű, RGB ledes keretei nagyon jól irányítják a rohanó vásárlók figyelmét, az ajándékkeresést pedig világító cégértáblákkal könnyítettük meg. Természetesen minden stand egyénire szabható a cserélhető grafikáknak és állítható világításnak köszönhetően, teljes összeszerelésükkel pedig két órán belül végeztünk.
STANDOT A FA ALÁ!
A standok hatalmas polcain - a zsibvásári hangulat elleni intézkedésként - minden terméknek megadtuk a saját kis terét, így a termékek mindenféle feszesség nélkül tudnak érvényesülni. Továbbá az áruk éjszakai védelméről egyszerűen felhelyezhető ponyvával gondoskodtunk.
STANDOT A FA ALÁ!
Munkánkkal üdítő rendezettség került az Allee karácsonyi kavalkádjába, amivel a vásárlás könnyed, pozitív élménnynek maradt meg - olyannak, amilyennek ünnepekkor lennie kell. Jövőre találkozunk ugyanitt, ugyanekkor!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.allee.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Cuki droid szomjas ebeknek
Allee kutyaitató
Tegye fel a kezét, aki látott már kisállatbarát bevásárlóközpontot – hűha, nincs nagy kézerdő! Márpedig az Alleeban mostantól a négylábú kedvencek is szívesen látott vendégek, amit mi egy saját fejlesztésű kutyaitató robottal támogattunk!
2017.07.12.
 
A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK
PÁTRIA ROADSHOW ÁLLVÁNY
Elsőre azt hihetnénk, hogy egy százhúsz éve fennálló nyomda viszonylag kevés meglepetéssel szolgálhat. A Pátriánál viszont mindig is hullámzott a kreatív flow, így találkozásunk már csak idő kérdése volt!
2017.05.09.