[META]

PÁTRIA ROADSHOW ÁLLVÁNY

A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK

Elsőre azt hihetnénk, hogy egy százhúsz éve fennálló nyomda viszonylag kevés meglepetéssel szolgálhat. A Pátriánál viszont mindig is hullámzott a kreatív flow, így találkozásunk már csak idő kérdése volt!

A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK
Cikázó nyomdászok, zajos nyomdagépek és szuper ötletek - a Pátria Nyomda energikus mindennapjai. Egy ilyen inspiráló csapattal pedig élmény együtt dolgozni: legújabb roadshow állvány designunkkal az egyedivé válásban segítettünk nekik!
A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK
A koncepció: exkluzív nyomtatást a legszabadabban! Legyen szó egyedi naptárról, borítékról, vagy esküvői meghívóról, és mindezzel egy plázában vagy akár szabad téren való design megjelenésről, a nyomda show nem ismerhet akadályt!
A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK
Hogy az előadás minél látványosabb legyen, minden állványban háromféle, gondosan kitalált enteriőrt hoztunk létre, a perspektivikus játékot pedig grafikákkal és élethű faldarabokkal fokoztuk. A könnyed mozgathatóságot és az egyszerű összeszerelést pedig egy egyedi alumínium tartóvázzal tettük lehetővé.
A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK
Mondanunk sem kell, hogy a Pátria vásárlói imádták az eredményt, a roadshow-val pedig nap mint nap találkozhatunk bevásárlóközpontokban és nagyobb köztereken is. Nagy öröm ez nekünk - mert elértük, hogy egy nagy múltú nyomda is lehessen fiatalos és egyedi!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.patria.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
STANDOT A FA ALÁ!
Allee karácsonyi standok
A karácsonyi forgatagban néha még a legprofibb plázázók is elvesztik az úticélt. Mi viszont gondoltunk a kevésbé gyakorlottakra is: az Allee-ban felépített bevásárlóközpont standjainkkal az ünnepi felfordulásban teremtettünk egy kis rendet.
2017.05.09.
 
FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ
TÖRLEY FESZTIVÁL BÁRPULT
Fesztiválkörkép: gourmet ínyencségek, mosolygós külföldiek, no meg egy kis pezsgő! Törley fesztiválstand egyenesen egy ötcsillagos hotel lobbyjából!
2017.05.09.