[META]

TÖRLEY FESZTIVÁL BÁRPULT

FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ

Fesztiválkörkép: gourmet ínyencségek, mosolygós külföldiek, no meg egy kis pezsgő! Törley fesztiválstand egyenesen egy ötcsillagos hotel lobbyjából!

FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ
A prémium, kézműves fesztiválok kiállítói legtöbbször előregyártott fabódékban kapnak helyet  - a Törley azonban minőségi előrelépésre határozta el magát. Nézzük, milyen amikor egy pezsgőgyártónak tervezünk fesztivál installációt!
FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ
Egyfelől alkalmazkodtunk a körülményekhez: a könnyen mozgatható alkotóelemek egyszerűen egy alapkeretbe applikálhatóak, ezzel a stand pillanatok alatt összeállítható. Ám honnan ez a szokatlan elegancia?
FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ
Nos, a pezsgő ünnepélyességéhez csakis finoman megmunkált anyagokkal érhettünk fel. A pult frontja így ötvözött alumíniumlemezből készült, amire még egy CNC technológiával mintázott lemez került, mindez pedig szórt világítást kapott. A tárolóelemek felülete nemesen, enyhén tükröződik, néhol pedig szinte dekorációként bukkan fel egy-egy pezsgősüveg.
FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ
Így bárhol is találkozunk a Törley bárpultjával, a prémium kialakítás teremtette elegáns miliő azonnal magával ragad. Standunknál egy luxusszálloda bárjában érezhetjük magunkat - ez ám a minőségi fesztiválélmény!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.torley.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
A NYOMDA SHOW FOLYTATÓDIK
PÁTRIA ROADSHOW ÁLLVÁNY
Elsőre azt hihetnénk, hogy egy százhúsz éve fennálló nyomda viszonylag kevés meglepetéssel szolgálhat. A Pátriánál viszont mindig is hullámzott a kreatív flow, így találkozásunk már csak idő kérdése volt!
2017.05.09.
 
KONYHA-FORRADALOM
Konyhapont bevásárlóközpont stand
Főzés, avagy az önkifejezés egyik izgalmas módja – az ízek és a design terén is! A legújabb konyhadesign elvek tanulmányozásával született meg a Konyhapont bevásárlóközpont stand koncepciója.
2017.04.22.