[META]

Konyhapont bevásárlóközpont stand

KONYHA-FORRADALOM

Főzés, avagy az önkifejezés egyik izgalmas módja – az ízek és a design terén is! A legújabb konyhadesign elvek tanulmányozásával született meg a Konyhapont bevásárlóközpont stand koncepciója.

KONYHA-FORRADALOM
Egy saját magunk által elkészített fogásnak nincs párja, és ez akkor is igaz, ha az egészre nem szeretnénk húsz percnél többet szánni. A hétköznapok rohanásában pedig sajnos gyakran előfordul, hogy akármennyire is igyekszünk, nem marad energiánk egy hosszabb főzésre. Azoknál pedig, akik kevesebb időt töltenek a konyhában, az itt használt eszközök lényege átértékelődött: a professzionális kivitel mellett – és akár ezzel szemben is – fontossá vált a felszerelések kinézete, egyedi megjelenése.
KONYHA-FORRADALOM
A változások hatással voltak a konyhai eszközök marketing- és eladási módszereire is: a funkcionális megfelelőség hangsúlyozása helyett az impulzív megjelenés lett meghatározó. Ezen alapelv a Konyhapont bevásárlóközpont stand elrendezésében és részleteiben is visszaköszön.
KONYHA-FORRADALOM
Az impulzív stand benyomást tesz a potenciális vevőkre, ezzel eladja magát és az itt árult termékeket is. Éppen emiatt lényeges, hogy az árucikkek számára nem terveztünk vitrint, hanem egészen szabadon kaptak helyet, hogy a minél könnyebben elérhetők, böngészhetők legyenek. Emiatt a stand egy határozott homlokzattal rendelkezik, a kiszolgáló funkciók pedig e mögött, a vásárló szeme elől teljesen rejtve kaptak helyet. A figyelemfelkeltésről és a termékek vizuális kiemeléséről határozott színek és egy felső spotlámpa-sor is gondoskodik.
KONYHA-FORRADALOM
A stand éjszakai lezárását magunk által tervezett, egyedi mobil fallal oldottuk meg. A harmonikaszerűen összehajtható, könnyű fémszerkezet behatolás ellen kellő biztonságot nyújt, nyitvatartási időben pedig egy rejtett tárolóba hajtható be.
KONYHA-FORRADALOM
A Konyhapont bevásárlóközpont standdal sikeresen végigvittünk egy határozott koncepciót, melynek eredményeképp egy kellőképpen impulzív, vásárlásra ösztönző megjelenés jött létre. Az alkalmazott anyagok és grafikák is hozzájárultak ahhoz, hogy a végeredmény egy letisztult összképpel rendelkező, minőségi stand.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.konyhapont.hu 
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
FESZTIVÁL ÉS ELEGÁNS MILIŐ
TÖRLEY FESZTIVÁL BÁRPULT
Fesztiválkörkép: gourmet ínyencségek, mosolygós külföldiek, no meg egy kis pezsgő! Törley fesztiválstand egyenesen egy ötcsillagos hotel lobbyjából!
2017.05.09.
 
VONALAS RAJZ
IMMOCHAN ÜZLETSORI DEKORÁCIÓK
Lényeg a pozitív kommunikáció - az Immochan Magyarország számára készült dekorációs rendszerünk impulzív megjelenésének köszönhetően a bérlőre váró helyiség jóval könnyebben találhat magának új gazdát!
2017.04.22.