[META]

Sweet&More stand tervezés, Campona

Több, mint vonzó

Csokiszökőkút, hatalmas gumicukor display és beépített látványhűtő a Sweet&More bevásárlóközpont stand tervezés csábító hozzávalói közt. Látogassunk most el a Camponába, vár a finomságok birodalma!

 Több, mint vonzó
Az édesszájúaknak ismerős lehet a Schokoland korábbi standja, ahol édességek széles tárháza volt elérhető. A stand tervezés 2023-as verziójában erre tettünk rá néhány lapáttal, és
ellenállhatatlan impulzivitást fejlesztettünk ki!
Hogy messziről is minőséget sugározzon, a stand minden oldalát LED fényekkel fűztük körbe és a bevásárlóközpont megújult arculatához illeszkedő, egybefüggő fehér-szürke fólia mintázattal burkoltuk. A stand tervezés során a burkolatokra ínycsiklandó egyedi grafikákat helyeztünk, közöttük pedig feltárul a kínálat, azaz
színek és ízek kavalkádja, csokoládé, gumicukor és nyalókák mindenfelé!
Több, mint vonzó
Járjunk körbe: a stand rövidebb oldalán találjuk a három különböző ízű csokiszökőkutat, melyek mechanikáját – akárcsak az éjszakai záráshoz beépített redőnyöket – a lamellás burkolatok mögé rejtettük. A hosszabb oldalakra helyeztük a látványhűtőket és a plexi polcos, szálcsiszolt acél hatású cukorkatartó display-t, melyek mágnesként vonzzák a tekinteteket. A lamellás burkolatokat a stand tetején optikai álmennyezetbe fordítottuk át, így az összkép a bevásárlóközpont felső szintjéről nézve is igényes.
Több, mint vonzó
A megújult stand terv ezzel igen hatásosra sikeredett, az édességek népszerűsége a dolgozók elmondása szerint is nagyot nőtt a megnyitó óta. Elmondhatjuk, hogy a dél-budai bevásárlóközpont egy újabb attrakcióval bővült: ha megnéztük a Tropicarium cápáit és hüllőit, pihenésképp célba is vehetjük a pláza legédesebb pontját!

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://campona.hu/

Tervező: Zsuky András
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Kabay Patika design, Szeged
Friss eklektika
 
ELIT ÉS FIATALOSAN FRISS
MOËT & CHANDON DISPLAY DESIGN