[META]

ELIT ÉS FIATALOSAN FRISS

MOËT & CHANDON DISPLAY DESIGN

Elegancia, tradicionális értékek és lüktető frissesség. A francia borvidék pezsgő hangulatát hozza el nekünk a Moët & Chandon display design.

 MOËT & CHANDON DISPLAY DESIGN
Motiváló feladat volt, hogy a Champagne-házak legnagyobbika számára hozzunk létre termékbemutató display-t. A tervezés során az kiforrott stílus és a dinamizmus párbeszédét vettük alapul.
A Moët & Chandon display design az elegancia és a fiatalos lendület fúziója.
Az elit design egy elit környéken. Az Országház szomszédságában, a Kossuth téri Bortársaság üzletében tárja elénk a francia pezsgők kiemeltjeit a display. Annyira megtetszett ügyfelünknek a megvalósult terv, hogy a MOM park egyik kereskedésében is helyet kapott egy termékbemutató bútor.
MOËT & CHANDON DISPLAY DESIGN
Tervezéskor az volt a célunk, hogy a kifinomultság és elegancia kapuit a fiatal célközönség felé megnyissuk. A design közel hozza egymáshoz az értékes hagyományt a frissítő pezsgést. Több izgalmas változatot is terveztünk, melyekből az ügyfél kiválaszthatta a számára megfelelőt.
A display fényben úsztatja a termékeket.  A bútor hátfalába és a polc peremeibe rejtett LED világítás elénk tárja a francia borvidék különlegességeit.
A Moët & Chandon display design impulzivitása kívánatossá teszi a termékeket és a kezünkbe nyújtja a felpezsdülést.
A bútor megalkotása során kiélhettük kreativitásunkat, szabad kezet kaptunk tervezéskor. Finom vonalakat, letisztult színeket és természetes hatású anyagokat alkalmaztunk.
MOËT & CHANDON DISPLAY DESIGN
Hagyományos értékek, melyek lendületet és frissességet hoznak napjainkba. Tiszta elegancia és pezsgő fiatalság. Ez a Moët & Chandon display design.

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://www.bortarsasag.hu/hu

T
ervező: Füle Anna
 
 
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Sweet&More stand tervezés, Campona
Több, mint vonzó
 
Budapest ONE Gyógyszertár design
PATIKA A HULLÁMOK LENDÜLETÉN