[META]
 

PANDORA SHOP üzlet design

ÉKSZERDOBOZ AZ ALLEEBAN

 
 
 

A Pandora megjelenésével nők millióinak régi álma teljesült be, hiszen itt végre saját maguk ékszertervezőivé válhattak. De vajon mi a hasonlóság az ékszerek és a standok designja közt?

ÉKSZERDOBOZ AZ ALLEEBAN
A Pandora rengeteg nő vágyát váltotta valóra: egyedi alkotórészekből saját ízlésüknek megfelelően állíthatnak össze egyedi ékszereket, ami a női önkifejezés legújabb, egyik legfejlettebb foka. A Pandora Shop designja pedig meglepően hasonló módon született!
ÉKSZERDOBOZ AZ ALLEEBAN
Számunkra az alkotórészeket a márka által megadott bútorelemek adták, melyeket ízlésesen egymásba kellett fűznünk, majd köréjük egy komplett kis építményt megálmodnunk.
Mi ez, ha nem önkifejezés?
ÉKSZERDOBOZ AZ ALLEEBAN
Az eredmény pedig egy reptéri prémium üzleteket idéző, dekoratív matt és csillogó szalagdíszítéssel burkolt bevásárlóközpont stand. A raktárhelyiség szálcsiszolt burkolat mögé bújik, miközben az üzletteret két bejárata, hatalmas üvegfelületei és pergolamennyezete teszik légiessé.
ÉKSZERDOBOZ AZ ALLEEBAN
Ezzel létrejött egy személyre, avagy térre szóló bevásárlóközpont stand, ahol nyoma sincs merev modularitásnak: eleganciájával és általunk formált egyedi megoldásaival az üzlet a “charm”-koncepciót, ezzel pedig a Pandora szellemiségét jeleníti meg.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.pandora.net/hu-hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
KUCUMESTER bevásárlóközpont stand
AMI SZEM-SZÁJNAK INGERE
 
VIDEOJÁTÉKBOLT.HU üzlet design, Westend
A SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOK VILÁGA