[META]
 

KUCUMESTER bevásárlóközpont stand

AMI SZEM-SZÁJNAK INGERE

 
 
 

Nagyváros és kistermelők, gourmetság és vernakularitás – mindez egyetlen bevásárlóközpont standba összegyúrva. Nézzük, hogyan vált a budaörsi Kucumester stand egy igazi szem-szájnak ingere hellyé!

AMI SZEM-SZÁJNAK INGERE
A kistermelői minőség mára egész Nyugat-Európában trenddé vált, ami egyre nagyobb vásárlói bizalmat tudhat maga mögött. Hazánkban viszont - a tőlünk nyugatabbra fekvő országoktól eltérően - már hosszú ideje nő a szakadék a kistermelők falusias megjelenése és a nagyvárosi high-tech design kreációk közt
AMI SZEM-SZÁJNAK INGERE
Úgy döntöttünk, hogy nekifogunk, és a Kucu Mester standban összehozzuk a két terület legizgalmasabb tulajdonságait. Mindezt a legfrissebb design megoldásokba öntöttük, amiből egy mozgalmas tömegű, falusias pavilonjelleget és az utcai beülős helyek hangulatát ötvöző,
kézműves minőségű stand született.
AMI SZEM-SZÁJNAK INGERE
Persze a kinézet mögött izgalmas technikai háttér húzódik meg: mivel itt legtöbbször hentesáruval dolgoznak, a rozsdamentes hűtőpultok megadott technológiai sorrendet követnek, és az egész standbelső megfelel a szigorú ÁNTSZ követelményeknek is. A logózott pultrészeken fogyasztani is lehet, így nem túlzás, hogy a stand beülős helyként is funkcionálhat.
AMI SZEM-SZÁJNAK INGERE
A sok kötöttség ellenére tehát sikerült egy kompromisszummentes stand designt létrehoznunk, ami egyszerre gyökerezik a kistermelői és a plázajellegben is. Hazánkban ez az egyik első ilyen formájú háziasítás, melynek eredményeképp Kucumesterék egy minden tekintetben prémium kézműves branddé váltak!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.kucumester.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
KEMENES CUKRÁSZAT
SÜTIK PRÉMIUM KÖRNYEZETBEN
 
PANDORA SHOP üzlet design
ÉKSZERDOBOZ AZ ALLEEBAN