[META]
 

az aktuális láz

Szezonális standok

 
 
 

Karácsony, iskolakezdés, fesztiválszezon - minden hónapban van egy aktuális láz, amitől lüktetnek az üzletek. Lássuk, hogy reagál az Orange Cube a szezonális kihívásokra!

Szezonális standok
banki fesztiválszezon - AXA OKÉ fesztivál installáció
Minden jeles időszakhoz, ünnephez hangulatot és élményt társítunk: a karácsonyi forgatag a díszeivel, egy fesztivál pedig a színeivel és a felfrissülés ígéretével fog meg. Ezt pedig a márkák is megérezték - minden szezonnak megszületett a maga termékcsoportja.
Szezonális standok
Solaris szezonális stand
Nekünk pedig nem más a szakmánk, mint egy márka legjobb oldalának kidomborítása. Fel kellett hát kutassuk, mely időszakhoz milyen értékek kapcsolódnak, amiknél fogva standjaink könnyedén megugorhatják a vásárlók ingerküszöbét.
Szezonális standok
Tornai fesztivál stand
Így számos kreatív találkozót szerveztünk, ahol a szezonális életérzéseket párosítottuk azokkal a design eszközökkel, melyekkel még jobban ráerősíthetünk a márka adott időszakbeli különleges megjelenésére. Az eredmény lenyűgöző: energiáinkból aktuális, ütős standok születtek, melyek valósággal elcsábítják a vásárlókat!
Szezonális standok
Allee karácsonyi standok
Emellett létrejött egy jó adag, alapvetően háttérben lévő technikai fejlesztésünk is. Az ilyen speciális standokat többször szét- és összeszereljük, egyik helyszínről a másikra szállítjuk, majd hónapokig raktározzuk őket, miközben a hajuk szála sem görbülhet. Egyszerre kell tehát könnyű és könnyen szerelhető, átbrandingelhető, mégis strapabíró designt készítenünk.
Szezonális standok
Bonbonetti karácsonyi stand
Szezonális standjaink tehát jó adag impulzivitás, rugalmasság és részletekbe menő tervezés eredményei. Jól felkészítjük őket: jöhet bármilyen ünnep, tematikus hét vagy fesztivál, nincs az a vásárló, akire ne lennének hatással.

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
a koncepció ereje
Térélmény
 
 
elképesztő fejlesztéseink
Out of the Box