[META]

elképesztő fejlesztéseink

Out of the Box

Rugalmas és komfortzónán kívüli - ilyen az az állapot, ahogy a megoldhatatlannak tűnő problémákat kezeljük. Csak semmi behatároltság, hadd hasson a kreatív vitamin!

Out of the Box
Kutyaitató installáció
A design világában elég gyakran előfordul, hogy hagyományos eszközökkel semmire sem megyünk. Mottónk viszont nemhiába a "Tele kreatív vitaminnal": egy kis innovációtól sosem riadunk vissza, sőt - jöjjenek a szabadon szárnyaló gondolatok!
Out of the Box
Kutyaitató installáció
Kezdjük a design vitaminnal: standjaink sosem a visszafogott megjelenésükről voltak híresek, amire pályázatokon való megjelenéseinknél még rá is teszünk egy lapáttal. A meghökkentő grafikák, méretes totemek, kijelzők, világító elemek és testvéreik olyan kompozíciókká képesek összeállni, amelyek tulajdonost és vásárlót is ugyanúgy lenyűgöznek. 
Out of the Box
Sup Air levegő tisztító
De akkor sem jövünk zavarba, ha igazi "out of the box" termékfejleszésre van szükség: terveztünk már légszűrőt, kutyaitatót, sőt, kisállathordozó kiskocsit is - ezeknél már maga a feladat is egy kreatív folyamat eredménye. Az ilyen design fejlesztéseinket nem is szeretnénk bekategorizálni, hiszen legtöbbször egy brand arculatának továbbépítésére, könnyeden, szabadon készültek.
Out of the Box
Közösségi ülőbútor
Üzlet designjaink is sok érdekességet rejtenek, hiszen praktikumra és szépségre való törekvésünk közben jó néhány különleges megoldást alkalmaztunk. Hosszas trösztölések, prototípusok és megannyi egyedi szerkezet van már mögöttünk, de a látvány és az elégedettség végül mindig kárpótol.
Out of the Box
Gyereksarok
Úgy hisszük, a kulcs mindig a nyitottságunkban rejlik: ha valamire hagyományos eszközökkel nem találunk megoldást, azt nem félünk több oldalról, egy picit távolabbról megvizsgálni, és megtalálni a probléma igazi eredőjét. Ahogy felérünk erre a magasabb szintre, azonnal rálátásunk nyílik a megfejtésekre.
Out of the Box
Derma Center shop in shop
Blogposztjainkat, Munkáink cikkeinket olvasgatva megannyi innovációnkkal, meghökkentő fejlesztésünkkel lehet találkozni, melyek mind egyediek, de mégis hiba nélkül működnek. Az állandó pozitív visszajelzések pedig azt mutatják, hogy bizony megéri az a sok kreatív trösztölés!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ ERŐSSÉGÜNK
KÖVETKEZŐ ERŐSSÉGÜNK
az aktuális láz
Szezonális standok
variációk és permutációk
Flexibilitás