[META]

Iroda design a közösség szellemében

Iroda design

Élményközpontúság, agilitás, játékosság – néhány az általunk fontosnak tartott, legújabb iroda design tervezési elvek közül. Következzenek iroda koncepcióink, melyek teret engednek a minőségi együttműködésnek, és amelyek kihozzák a kollégákból a maximumot!

Iroda design
Az új munkavállalói generációk friss szempontokat hoztak az irodák tervezésébe: a vágyott irodai környezet mára egy izgalmas, mégis otthonos közösségi hellyé vált, ahol az érzelmi és a digitális jólét ugyanúgy fontos. A legújabb hozzáállás szerint immáron nem a szigorúan vett munkaállomások létrehozása a cél, hanem inkább az, hogy
a home office térnyerése mellett az iroda egy inspiráló, rugalmas kooperációs helyszínné váljon, ami elsősorban a személyes kapcsolattartást és a közös munkát szolgálja.
Újító gondolatainkat változatos iroda design projekteken keresztül önthettük formába: készítettünk teljes céges arculatot, máshol a munkavállalói élmény javítása volt fókuszban, megint máshol célratörő, funkcionális iroda design kialakítását végezhettük. Íme néhány példa a kedvenceink közül!
Iroda design
A MADEUZ irodája egy néhány fős építőipari startup cégé, így izgalmas megoldásokban nem lehetett hiány – itt rácsos tartók és élénk színek dominálnak. Saját irodánkban a teljes teret átfogó, rejtett narancssárga világítással kiemelt szalagokkal készítettünk koncepciózus és otthonos belső teret, a kialakításról már egy teljes cikk is olvasható a honlapunkon. A TÜV Rheinland iroda design más kihívást tartogatott: itt a világcég globális design előírásait és a hazai képviselet esztétikai preferenciáit is egyszerre tartottuk szem előtt. Terveink végül egyedi grafikákban és string art installációban öltöttek testet.
Iroda design
Kiemelt projektünk egy Blaha Lujza téri patinás épület átalakítása, ahol csapatunk több szintes iroda- és szórakoztató komplexum tervezését végzi. A belvárosi pozícióban elsősorban egy könnyen  alakítható, funkcionalista iroda design készítésére törekszünk, hogy a létrejövő tereket a leendő bérlők később a saját igényeikre szabhassák. A közösségi terekre külön figyelmet fordítunk: terveinken tágas konyha, relax sarok és személyes kabinok is szerepelnek. A SMART Ingatlan irodája pedig az eddigi legnagyobb léptékű iroda design projektünk. Koncepciónk kifejezetten a közösségi terekre épült: az alapvetően nem túl jó adottságú, posztmodern épületben egyedi ülőbútorokkal, tárgyalóboxokkal és a növényekkel teli belső kert integrálásával emeltük az alkalmazottak jólétét. Így olyan irodákba is jut természetes fény, melyek építészeti adottságaikból fakadóan csak mesterséges megvilágítást kaphattak volna.
Iroda design
Iroda design terveink közös pontja, hogy mindenütt munkahelyi kutatást, márkastratégia feltárást végzünk, illetve feltérképezzük a munkavállalói utakat is. A fenntartható szemlélet jegyében, sok helyen okos rendszerek betervezésével optimalizáljuk az energiafelhasználást. Terveinkben végső soron arra törekszünk, hogy minél jobban érvényesüljön az otthonosság, a sokszínűség és a közösségi élmény hármasa!

További képek és információk:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
https://www.instagram.com/orangecube.kft
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
méretes alkotások
Nagy lépték!
 
 
bevásárlóközpont stand: design érték a plázában
Bevásárlóközpont stand design