[META]
 

variációk és permutációk

Flexibilitás

 
 
 

Akárhogy is nézzük, a XXI. század egyik legfontosabb követelményéről fogunk most beszélni - legyen szó üzletről, designról, vagy akár emberi személyiségvonásokról, a flexibilitás mindenhol komoly előnyt jelent!

Flexibilitás
Solaris popup store - a rugalmas és moduláris.
A rugalmassághoz legtöbbször a racionalitás miatt kell, hogy megérkezzünk: gyakori igény, hogy megrendelőnk egy standot többféleképpen szeretne használni, több variációban felállítani, így hozva változatosságot márkájának arculatába. A professzionális megoldáshoz pedig két dolog szükséges: egy kis könnyedség és egy jó adag kreativitás.
Flexibilitás
 A Magyar Posta is egyre mozgékonyabb!
Ezzel be is lépünk a variálható vitrinek, mobil falak és pultok világába: olyan elemeket használunk, melyek pillanatok alatt felállíthatóak, sőt, többféle kompozícióban is megállják a helyüket. Emellett  ultrakönnyű kialakításokat tervezünk, melyek legtöbbször két ember által, szaktudás nélkül összerakhatóak.
Flexibilitás
 A L'Orealnak tervezett standunkkal szinte legózni lehet.
Rugalmasságban pedig nem ismerünk határt; sok standunk annyi variációban állítható fel, hogy azt már mi is nehezen tudjuk követni. Sebaj: örökös és stílusos változatossággal a vásárlóknak folyamatosan pozitív meglepetésekkel szolgálhatunk, amivel egekbe repíthetjük a márkaimázst.
Flexibilitás
 A G2 Café üzlete a Camponában: átalakítható falak és gondolák, cserélhető grafikák - itt bizony bőven van flexibilitás!
Flexibilitásra persze üzletekben is ugyanolyan szükség van: egyedileg tervezett termékfalainkkal szinte terepasztalként lehet játszani, a hozzájuk gyártott elválasztóelemeinkkel pedig megannyi fali elrendezés létrehozható - és mindegyik jól néz ki. 
Flexibilitás
 A Videójátékbolt.hu mobil falakkal teli üzlete a Pólus Centerben.
 Mint az talán már látható, gyakran egy egészen az atomoktól kezdett, végletekig átgondolt, rendszerszemlélettel való építkezés végeredménye az, hogy egy standunk vagy üzletbelsőnk modulárissá, mozgékonnyá, átalakíthatóvá válik.
Flexibilitás
Moduláris koncepció: Videójátékbolt.hu megjelenés az Allee BestByte üzletében.
Persze mindez csak a jéghegy csúcsa: sokéves tapasztalatunknak köszönhetően mindig van honnan merítenünk, ha flexibilis designra van szükség. A végeredmény így mindig egyedi, gazdaságos és sokoldalú  - hihetetlen, mi mindent érhetünk el egy kis rugalmassággal!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
elképesztő fejlesztéseink
Out of the Box
 
 
ha a szolgáltatás az áru
Virtuális termék