[META]

OPTICA DI MODA üzlet design

LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN

Mi történik, ha egy Arany János utcai prémium szemüvegüzlet, egy teljesen átalakítandó kirakat, és egy formabontó designra képes építészcsapat találkozik? Hát persze, hogy valami extrém!

LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
Az Optica di Moda bizony a felső tízezerhez szól, kiegészítőiket közismert személyiségek is előszeretettel hordják. Üzletük kirakatja azonban némi ráncfelvarrásra szorult, hogy termékeik nagyobb figyelmet kaphassanak - jöjjön hát a kültéri Orange Cube design!
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
Itt persze szó sem lehetett portálról, valami egészen szokatlanra volt szükség: egy kültéri luxusvitrinre, ami időjárás- és vandálálló,
és pluszban őrült jól néz ki!
Micsoda feladat - naná, hogy belementünk!
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
Nem tehettünk mást, teljesen elszálltunk: olyan high-end design variációkat alkottunk, melyek bármely világváros bevásárlóutcáján megragadnák a tekintetet. A kirakatot a vitrinnel gyakorlatilag előre költöztettük, melynek ellenállóságára sem lehet panasz: a display kizárólag biztonsági üvegből és rozsdamentes acélból készült, éjjel pedig egy diszkrét ponyvával takarjuk be.
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
Budapest belvárosát így egy teljesen egyedi design elemmel gazdagítjuk, ami ráadásul egy praktikus átalakítás eredménye. Hasonlóval Dubaiban vagy Párizsban találkozhatunk - mert kültéren exkluzív vendég a luxus!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.trendoptikamoda.trendoptika.hu/hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN
Allee állatjárgány
Állatok iránti szeretetünk kifejezésében a következő szintre léptünk, és nem is akárhogy! Íme formabontó állatjárgányunk: plázázás házi kedvencekkel!
2017.04.22.
 
Innovatív parfümvilág
TopUp Parfüm bevásárlóközpont stand design, Westend
Nemrég átadtuk a TopUp Parfüm bevásárlóközpont standját a Westendben. Szerintünk mutatós lett: üdvözlünk a trendi illatok világában!
2024.03.25.