[META]

Allee állatjárgány

ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN

Állatok iránti szeretetünk kifejezésében a következő szintre léptünk, és nem is akárhogy! Íme formabontó állatjárgányunk: plázázás házi kedvencekkel!

ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN
Az Allee és a négylábúak kapcsolata - ahogy erre a múlt héten bemutatott kutyaitatónknál is fény derült - korántsem mindennapi, hazánk első állatbarát bevásárlóközpontja pedig mindig valami újjal rukkol elő. Legújabb akciójukkal már nemcsak a pórázon tartott háziállatokra, de az igazán kicsikre is gondolnak.
ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN
Hiszen ha nem szeretnénk elválni apró kedvencünktől, a félnapos szállítóbox-cipelés embert próbáló feladattá is válhat. A megoldás frappáns: egy imádnivaló kisállathordozó kiskocsi, ami leveszi a terhet a gazdi válláról, és ahol az állatka is jól érzi magát!
ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN
A szerkezet alapja egy babakocsi, amit kosarával és formatervezett alumínium burkolatával tettünk teljesen egyedivé. A hordozódobozt a kosárba helyezhetjük - így kedvencünk körpanorámás kilátásban részesül -, míg a vásárolt holmikat az alsó íves tárolóba pakolhatjuk be.
ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN
A kiskocsi humoros formájával igazi jelenség, ha legközelebb kisállattal megyünk vásárolni, biztosan nem hagyjuk ki. Már csak azért sem, mert szuper üzenete van: a kisállattartás egy klassz életstílus, gazdinak lenni pedig menő!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.allee.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
A MÜNCHENI MISSZIÓ
TEPP kiállítási stand
Úgy tűnik, Ázsiában is megkedveltek minket: ahogy párizsi missziónk eredménye, a Taiwan Excellence stand, úgy most következő munkánk is egy tajvani brand számára készült. A TEPP müncheni standja a textilek bemutatásának netovábbja!
2017.04.22.
 
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
OPTICA DI MODA üzlet design
Mi történik, ha egy Arany János utcai prémium szemüvegüzlet, egy teljesen átalakítandó kirakat, és egy formabontó designra képes építészcsapat találkozik? Hát persze, hogy valami extrém!
2017.04.22.