[META]

Agrosprint kiállítási stand

JÉGBE ZÁRT FRISSESSÉG

Csapatunkkal Kölnben jártunk és a Dómot látva olyan inspiráltak lettünk, hogy gondoltuk építünk egy kiállítási standot, ha már ott vagyunk. Na jó…ez egy kicsit máshogy történt.

 JÉGBE ZÁRT FRISSESSÉG
Az persze igaz, hogy nagyon motiváltak voltunk, mert egyik kedves partnerünknek készíthettünk kiállítási standot, amellyel bemutathatta modern eljárásmódját és annak „gyümölcsét”.
A kiállítási stand design a csúcstechnológiát és a frissességet egyaránt képviseli.
Már a tervezési szakasz is izgalmas volt, de a valódi élmény az volt, amikor életre keltettük a standot. Az építés jó hangulatban telt, igazi csapatépítő program volt.
JÉGBE ZÁRT FRISSESSÉG
Jó volt látni, hogy a minimalista vonalak és a letisztult színek hogyan adnak teret a mondanivalónak. A kiállítási stand design tervezése során az volt a célunk, hogy
aki elsétál a stand mellet, megkívánja a friss termékeket és rögtön a „kosarába” rakjon néhány csomaggal belőlük.
A határidő most is szoros volt. Profi csapatunk jártas a kiállítás építésben és a standot gyorsan összerakták, így még arra is maradt időnk, hogy a nap végén lazítsunk kicsit és megkóstoljunk néhány helyi sört.
JÉGBE ZÁRT FRISSESSÉG
Kölni utunk nemcsak egy izgalmas szakmai élmény volt, hanem egy csapatépítő program is, amely még jobban összekovácsolta a társaságot. Ja és közben még standot is építettük.

További információk és képek:
https://www.agrosprint.hu/
https://www.facebook.com/orangecube.kft
https://www.facebook.com/orangecubeorangecube/
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Innovatív parfümvilág
TopUp Parfüm bevásárlóközpont stand design, Westend
Nemrég átadtuk a TopUp Parfüm bevásárlóközpont standját a Westendben. Szerintünk mutatós lett: üdvözlünk a trendi illatok világában!
2024.03.25.
 
HIGH-TECH ÉS ÖKO
Kiállítási stand kivitelezés
Milánóban jártunk, ahol egy innovatív és környezettudatos textilgyártó cég számára építettünk kiállítási standot. Célunk az volt, hogy megrendelőnk magas minőségben képviselje filozófiáját. Ez az NTX kiállítási stand kivitelezés.
2023.10.02.